به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاعرسانی پلیس فتا، سرهنگ علی محمد رجبی با توجه به طرح واریز یارانه معیشتی دولت به دهکهای مالی کشور گفت: با توجه به واریز نشدن یارانه برای برخی از دهکهای اعلامی این احتمال وجود دارد تا در روزهای آینده شاهد استفاده جملاتی همچون ثبت نام یارانه، ویرایش اطلاعات یارانه بگیران، جاماندگان یارانه معیشتی و. توسط افراد سودجو و کلاهبردار باشیم.
این مقام انتظامی ادامه داد: ارسال پیامکهای جعلی، ارائه لینکهای ثبت نام، هدایت به درگاههای بانکی جعلی و معرفی نرم افزارهای مختلف توسط مجرمان سایبری دور از ذهن نخواهد بود؛ بنابراین هموطنان گرامی باید در هنگام مواجهه با این موارد نهایت دقت و هوشیاری را داشته باشند.
سرهنگ رجبی تاکید کرد: پیگیری اخبار از رسانههای جمعی و معتبر و توجه نکردن به اخبار و شایعات در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی میتواند امنیت کاربران در این فضا را افزایش دهد.
این مقام مسئول در ادامه از مسئولین مربوطه درخواست کرد: اطلاع رسانی لازم و گسترده و پاسخگویی به ابهامات موجود در این طرح از قبیل نحوه دریافت یارانه، نحوه ثبت نام و ارسال اطلاعات هویتی و بانکی را در دستور کار خود قرار داده تا از هرگونه سوء استفاده احتمالی جلوگیری شود.
سرهنگ رجبی در ادامه یادآور شد: کاربران عزیز اخبار و اطلاعات مربوط به واریز هرگونه یارانه معیشتی از سوی سازمان هدفمند سازی یارانهها را از طریق رسانههای ملی و رسمی کشور پیگیری نموده و تحت تاثیر اخبار منتشر شده در فضای مجازی و سایتهای غیر معتبر قرار نگیرند، لازم به ذکر میباشد هموطنان عزیزی که به هر دلیلی ابهام یا اعتراضی نسبت به یارانه اختصاص یافته دارند میتوانند به سامانه hemayat.mcls.gov.ir مراجعه و ثبت اعتراض کنند.
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا در انتها با معرفی سایت پلیس فتا به عنوان مرجعی کامل در زمینه کلاهبرداریهای سایبری گفت: هموطنان عزیز با مراجعه به آدرس cyberpolice.ir میتوانند از آخرین اخبار و اطلاعات سایبری مطلع شده و در صورت نیاز با ارتباط گیری با کارشناسان پلیس فتا راهنمایی و مشاوره لازم را دریافت نمایند.