به گزارش تجارتنیوز، قیمت گوشت قرمز در ۱۰ خرداد ۱۴۰۱ به شرح زیر است (قیمتها به تومان از سایت تحلیل بازار) :راسته با استخوان گوسفندی۱۵۹,۰۰۰ران کامل ممتاز گوسفندی۱۷۲,۰۰۰کف دست گوسفندی با ماهیچه۱۵۸,۰۰۰ران پاک کرده گوساله۱۶۶,۰۰۰سر دست پاک کرده گوساله۱۶۵,۰۰۰گردن گوسفندی۱۳۳,۰۰۰قلوگاه گوساله۱۴۷,۰۰۰گردن گوساله۱۲۹,۰۰۰قلم گوساله۱۶,۰۰۰سردست گوسفندی۱۳۱,۰۰۰ماهیچه گوساله۱۶۳.۰۰۰دمبالیچه گوسفندی۸۹,۰۰۰نیم شقه سردست گوسفند۱۲۸.۰۰۰شقه لاشه گوسفندی۱۲۹,۰۰۰نیم شقه ران گوسفندی۱۳۵,۰۰۰قیمت مرغ نباید دستوری باشدبه نقل از بازار، عضو کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: قیمت مرغ مصرفی را باید عرضه و تقاضا تعیین کند و نرخ دستوری نمیتواند واقعاً تعیین کننده باشد.حسین رئیسی گفت: نظام بازار، یک نظام زنده است و در نظام اقتصادی زنده نرخ دستوری نمیتواند تعیین کننده قیمت بازار باشد.وی افزود: نرخ دستوری مشکلاتی برای تولید کننده و حتی برای مصرف کننده ایجاد میکند؛ بهترین حالت تعیین نرخ بر اساس عرضه و تقاضاست.رئیسی با بیان اینکه وقتی عرضه و تقاضا تعیین کننده باشد، منافع هر دو طرف مورد توجه است، گفت: مجلس شورای اسلامی و کمیسیون کشاورزی باید منافع هر دو طرف را در نظر بگیرد.وی با اشاره به شرایط ارزی کشور گفت: روش ارز تراکنشی قابل دوام نبود و واقعاً مشکلاتی را برای کشور ایجاد میکرد و دولت ناچار از این بود که به هر حال با همین ارز نیمایی نهادهها را در بازار عرضه کند.عضو کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: بازار مرغ با کسادی رکورد مواجه است و در سطح کشور مرغ به قیمت پایینتر از قیمت مصوب دولتی عرضه میشود. در حال حاضر که تولید کنندهها از نهادهای با ارز ترجیحی تولید استفاده میکنند این تولید دوام دارد، اما استفاده از ارز نیمایی برای تولید در شرایط فعلی بازار، مشکلاتی را برای تولید کنندگان ایجاد میکند.رئیسی گفت: باید با کار کارشناسی در مجلس به یک فرمولی برسیم که هم تولید استمرار داشته باشد و جوجه ریزی در فصل جدید به اندازه کفاف و نیاز جامعه انجام شود و هم به لحاظ قیمت، مصرف کنندهها حمایت شوند.