کد خبر: ۲۲۶۴۲۶
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۳:۱۵
از آنجا که یکی از مباحث مهم در صنعت دامپروری، مساله خوراک دام است، جیره نویسی این امکان را فراهم می‌کند تا تولید بهینه و پر بازده در کنار کاهش هزینه‌های تولید اتفاق افتاده که مجموع این عوامل، فعالیت در صنعت دامپروری را توجیه پذیر کرده و هزینه‌های تولید را به شدت کاهش می‌دهد.

رونق صنعت دامپروری با جیره نویسی

به گزارش تجارت آنلاین، مدیرعامل شرکت آرپادانه، جیره نویسی را عاملی مهم در افزایش میزان تولید و کاهش هزینه ها در صنعت دامپروری عنوان کرد و گفت: از از آنجایی که 70درصد هزینه های دامداری، هزینه خوراک است اگر بتوانیم این هزینه ها را کنترل کنیم میتوانیم دامداری‌های موفق تری داشته باشیم.

محبوبه حور، در نشستی در حاشیه نمایشگاه بین المللی دام و طیور، گفت: به طور کلی جیره نویسی، موجب ایجاد تحولی عظیم در حوزه دام و طیور می‌شود و بالطبع، شرکت‌ها و دامداری‌هایی که از آن بهره گرفته‌اند با کاهش هزینه‌های تولید مواجه شده‌اند.

وی اضافه کرد: طی ۲ سال گذشته، برخی دامداری‌ها به دلیل هزینه‌های بالای تولید با بحران در صنعت دامپروری مواجه شده و دچار ورشکشتگی شدند و از همین رو به جیره نویسی روی آوردند. چرا که اگر جیره ها خوب باشد، دامدار آگاهی پیدا می‌کند و وقتی اطلاعات بالا رود سطح بیزنس رشد می‌کند و رشد جمعی را در آینده به همراه دارد.

وی افزود: نخستین با ر است که به صورت آنلاین ویدیو ها ومشاوره های دامداری در کشور برگزار می‌شود و ما اولین وتنها کشوری هستیم که میتوانیم کار را به این شیوه پیش ببریم.

وی که دارای دکترای تخصصی تغذیه دام است با اشاره به‌ آن که سالیان متمادی به عنوان مشاور در شرکت‌های دامداری و دامپروری مشغول به فعالیت بوده، یادآور شد: شرکت آرپادانه از سال ۱۳۹۴ فعالیت خود را در حوزه آموزش خوراک دام، آغاز کرده به طوری که مهم ترین دغدغه خود را بر پایه آموزش به این صنعت بنا نهاده است.

حور با اشاره به آن که این شرکت برای امر آموزش از فناوری مدرن و آخرین تکنولوژی روز بهره می‌گیرد، اظهار داشت: در سالیان اخیر، تولید شیر یا گوشت خیلی ارتقا پیدا کرده اما سوال اینجاست که آیا این امر با کاهش هزینه‌های تولید همراه بوده است؟ بالطبع اگر شرایط به گونه‌ای باشد که افزایش روند تولید محصولات دامپروری با کاهش هزینه‌های تولید همراه باشد، دامپرور دیگر با چالشی به نام ورشکستگی مواجه نخواهد شد و از همین رو ارائه آموزش‌های لازم در این خصوص بسیار ضروری است.

وی افزود: شرکت آرپادانه با شرکت‌های سنتی و صنعتی به طور همزمان فعالیت داشته و از آنجا که بسیاری از شرکت‌ها از روند کار آرپادانه رضایت کامل داشتند آن را به هم صنفان خود نیز معرفی کرده‌اند به طوری که ما در حال حاضر با بیش از ۵۰۰ دامداری در سراسر کشور ارتباط فعال داریم که نتیجه این اقدام، کاهش هزینه‌های تولید دامداری‌ها بوده است.

مدیرعامل شرکت آرپادانه، یادآور شد: یکی از مهم‌ترین تاثیراتی که این شرکت در صنعت دامپروری داشته است، تداوم فعالیت شرکت‌هایی بوده که زمانی به دلیل ناتوانی در پوشش هزینه‌های تولید، قصد ترک فعالیت و خروج از این صنعت را داشتند در حالی که هم اکنون به عنوان یکی از دامداری‌های موفق در این عرصه مشغول ادامه فعالیت بوده و به رشد تولید کمک شایانی می‌کند.

نام:
ایمیل:
* نظر: