کد خبر: ۲۳۸۴۲۳
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۵:۵۸
یک عضو ارشد مرکز تحقیقاتی سلامت مزوتلیوما (Mesothelioma) می‌گوید که میوه‌ها در پیش‌گیری از بسیاری از بیماری‌ها از جمله بیماری‌های قلبی، سرطان، کنترل وزن، فشار خون بالا و التهاب عمومی بدن بسیار مفید هستند.
اقتصاد۲۴- همیشه این سوال بین خانواده‌ها مطرح بوده است که سالم‌ترین میوه کدام‌ها هستند؟ بهترین انتخاب برای سلامت قلب، فشار خون و موارد دیگر کدام میوه است. میوه‌ها سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر، فواید زیادی برای سلامتی دارد، ولی هنوز این سوال باقی است که سالم‌ترین میوه کدام است؟ و آیا واقعاً «سالم‌ترین» میوه جمله درستی است؟تجال پارک عضو ارشد مرکز تحقیقاتی سلامت مزوتلیوما (Mesothelioma) می‌گوید که میوه‌ها گروه بزرگی از غذا‌های گیاهی هستند که بسیار مغذی هستند و در پیشگیری از بسیاری از بیماری‌ها از جمله بیماری‌های قلبی، سرطان، کنترل وزن، فشار خون بالا و التهاب عمومی بدن بسیار مفید هستند.میوه‌ها به طور کلی سرشار از فیبر و منبع عالی آنتی اکسیدان ها، ویتامین‌ها و مواد معدنی هستند. بسیاری از میوه‌ها حاوی ترکیبات ضد التهابی نیز هستند. همه این ریزمغذی‌ها نقش مهمی در سلامت قلب، محافظت از سیستم ایمنی بدن و موارد دیگر دارند.ولی مشکل اصلی در چگونگی مصرف میوه‌هاست. سلامتی یک میوه به تراکم مواد مغذی آن بستگی دارد. میوه‌های غنی از ویتامین ها، مواد معدنی، آنتی اکسیدان‌ها و فیبر به طور کلی انتخاب‌های سالم تری هستند.در حالی که قند‌های طبیعی در همه میوه‌ها وجود دارد، فیبر موجود در میوه، جذب قند را کند می‌کند و از افزایش قند خون جلوگیری می‌کند. با این حال، مانند همه انواع شکر، باید آن را در حد اعتدال مصرف کنید.به گفته پارک، معمولاً ارزش میوه‌ها به میزان آنتی اکسیدان آن‌هاست و میوه‌هایی مثل توت فرنگی، تمشک، زغال اخته، تمشک و انگور بیشترین مقدار آنتی‌اکسیدان را دارند. تحقیقات نشان داده است که آنتی اکسیدان‌ها در کاهش خطر ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها از جمله سرطان مهم هستند. بیشتر بخوانید:  ویتامینی که کمبود آن سبب پوکی استخوان می‌شود از دیگر رقبای عنوان «سالم‌ترین» می‌توان به مواردی که ویتامین C بالایی دارند، مانند مرکبات و فیبر، اشاره کرد. پرخ می‌گوید: میوه‌هایی مانند سیب، گلابی، آووکادو، شاه توت، گواوا، تمشک و دانه‌های انار همگی منبع خوبی از فیبر هستند.پارک توصیه می‌کند که ​​یک فرد بزرگسال باید روزانه دو عدد یا فنجان میوه مصرف کند. یک سیب یا موز متوسط ​​یا یک کاسه کوچک از انواع توت ها، یک وعده غذایی خوب خواهد بود. او همچنین تاکید می‌کند که تنوع در مصرف میوه‌ها بسیار مفید است و در واقع رنگین کمانی از میوه‌ها در سلامتی نقش حیاتی دارند.وی می‌گوید به هیچ وجه نباید میوه‌ها را تبدیل به آب میوه کنید، چون فیبر میوه‌ها از بین می‌رود و شکر آن‌ها در بدن عامل بیماری می‌شود.
برچسب ها: اخبار سلامت
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار