کد خبر: ۲۳۹۰۵۹
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۶
هر ساله در تابستان تعداد زیادی تور به مقصد جزیره زیبای کیش برگزاری می‌شوند که هر کدام از آن‌ها به دلیل امکانات و شرایطشان قیمت‌های مختلفی دارند. به‌عنوان‌مثال برخی از آن‌ها در هتل‌های پنج ستاره برگزار می‌شوند و برخی دیگر از آن‌ها هم تورهای سه‌روزه با اقامت در هتل‌های اقتصادی کیش هستند. هر کدام از این تورها مخاطبان خاص خودشان را دارند بنابراین انتخاب بهترین تور کیش کار دشواری است. البته در نظر داشته باشید که همه مسافران تورهای کیش می‌توانند از تفریح‌های مشابهی استفاده کنند.

بهترین تور کیش ؛ یادگیری غذاهای محلی

هر ساله در تابستان تعداد زیادی تور به مقصد جزیره زیبای کیش برگزاری می‌شوند که هر کدام از آن‌ها به دلیل امکانات و شرایطشان قیمت‌های مختلفی دارند. به‌عنوان‌مثال برخی از آن‌ها در هتل‌های پنج ستاره برگزار می‌شوند و برخی دیگر از آن‌ها هم تورهای سه‌روزه با اقامت در هتل‌های اقتصادی کیش هستند. هر کدام از این تورها مخاطبان خاص خودشان را دارند بنابراین انتخاب بهترین تور کیش کار دشواری است. البته در نظر داشته باشید که همه مسافران تورهای کیش می‌توانند از تفریح‌های مشابهی استفاده کنند.

به‌عنوان‌مثال همه مسافران در طول سفرشان می‌توانند از آفتاب گرفتن کنار ساحل، تماشای جاذبه‌های گردشگری کیش و چشیدن طعم بی‌نظیر غذاهای محلی لذت ببرند. در جزیره کیش هم مانند بسیاری از نقاط ایران غذاهای محلی مختلفی توسط بومیان جزیره تهیه می‌شوند که بسیار خوش‌طعم و لذیذ هستند. اگر تا به حال این غذاها را امتحان نکرده‌اید؛ به شما پیشنهاد می‌کنیم که تا انتهای این مطلب همراهمان بمانید. ما در ادامه تعدادی از بهترین غذاهای محلی کیش را به شما معرفی خواهیم کرد.

خوشمزه‌ترین غذاهای محلی کیش

کسانی که تجربه سفر با بهترین تور کیش را دارند با برخی از غذاهای محلی این جزیره زیبا آشنا هستند. به‌عنوان‌مثال محال است کسی به کیش سفر کرده باشد اما قلیه ماهی و خورشت میگو را در رستوران‌های جزیره سفارش نداده باشد. این غذاها جزو غذاهای جنوبی پرطرفداری هستند که در اکثر رستوران‌های کیش سرو می‌شوند. البته غذاهای بی‌نظیر دیگری مانند سمک مشوی، حمسه الخرت و پودنی هم وجود دارند که جزو غذاهای کم‌تر شناخته‌شده به‌حساب می‌آیند. همه این غذاها جزو خوشمزه‌ترین غذاهایی هستند که باید طعم آن‌ها را در رستوران‌های محلی کیش امتحان کنید.

بهترین تور کیش ؛ یادگیری غذاهای محلی

خورشت میگو

اگر از طعم میگو و قورمه سبزی خوشتان می‌آید؛ به‌احتمال‌زیاد عاشق خورشت میگو می‌شوید. این خورشت از نظر ظاهری شباهت زیادی به خورشت قورمه سبزی دارد؛ با این تفاوت که به‌جای گوشت قرمز از میگو در تهیه این خورشت استفاده می‌شود. البته مردم محلی کیش از سبزی‌ها و چاشنی‌های خاصی برای طعم‌دار کردن خورشت میگو استفاده می‌کنند به همین دلیل خورشت میگو مزه‌ای متفاوت‌تر از خورشت قورمه سبزی دارد. در تهیه این خورشت از تمبر هندی و سیر به مقدار فراوانی استفاده می‌شود بنابراین مانند بسیاری از خورشت‌های جنوبی طعم تند و تیز آن به‌خوبی احساس می‌شود. همچنین تهیه این خورشت بسیار آسان است. شما برای تهیه خوشت میگو به میگوی تازه، تمبر هندی، آلوچه، سیر، سبزی‌های معطر و چاشنی‌های جنوبی احتیاج دارید. این غذا همراه نان یا برنج و ترشی‌های مخصوص جنوبی سرو می‌شود.

مارگوگ

مارگوگ یکی دیگر از لذیذترین غذاهای جزیره کیش است. این غذا در لیست غذاهای کم‌تر شناخته‌شده جزیره کیش قرار دارد؛ بااین‌حال شما می‌توانید در سفرتان با بهترین تور کیش، مارگوگ را در رستوران‌های محلی این جزیره سفارش دهید. این غذا یک نوع خوراک اصیل عربی است که در مناطق عرب‌نشین برخی از شهرهای جنوبی هم تهیه می‌شود. برای تهیه مارگوگ از گوشت بره استفاده می‌کنند. آن‌ها گوشت تازه را همراه با سبزیجاتی مانند سیب‌زمینی، هویج، گوجه‌فرنگی، فلفل سبز، پیاز و سیر فراوان می‌پزند. مارگوگ همراه با برنج یا نان سرو می‌شود و طعم بسیار لذیذی دارد.

بهترین تور کیش ؛ یادگیری غذاهای محلی

پودنی

اگر هوس یک غذای منحصربه‌فرد و متفاوت کرده‌اید؛ پودنی همان چیزی است که دنبالش می‌گردید. این غذا با گوشت کوسه تهیه می‌شود. گوشت کوسه جزو گوشت‌های دیرپز به‌حساب می‌آید بنابراین پخت پودنی بسیار زمان‌بر است. ابتدا گوشت کوسه را با ادویه‌های مخصوص طعم‌دار می‌کنند و سپس با سبزیجات مختلفی می‌پزند. این غذا هم مانند بسیاری از غذاهای جنوبی با برنج سرو می‌شود. پودنی در منوی بسیاری از رستوران‌های محلی کیش وجود دارد. همچنین این غذای خوش‌طعم با ذائقه بسیاری از افراد جور درمی‌آید پس از چشیدن طعم آن غافل نشوید.

مجبوس

این غذا یکی از خوش‌عطرترین غذاهای جنوبی است. دلیل عطر بی‌نظیر مجبوس هم ادویه‌های مختلفی هستند که در تهیه این غذا استفاده می‌شوند. میخک، فلفل سیاه، رازیانه، زیره، هل و دارچین ازجمله ادویه‌هایی هستند که در این غذا وجود دارند. مجبوس در واقع یک نوع برنج است که با گوشت بره و ادویه‌های مختلف تهیه می‌شود. برخی از افراد برای پخت این غذا از پوره گوجه‌فرنگی هم استفاده می‌کنند. مجبوس از آن دست غذاهایی است که تا مدت‌ها طعمش زیر زبانتان باقی می‌ماند. غذایی خوش‌عطروطعم که در میان گردشگران ایرانی و خارجی هم بسیار پرطرفدار است. در آخر به شما توصیه می‌کنیم که در کنار این غذا ترشی‌های محلی را هم سفارش دهید تا لذت بیش‌تری از غذایتان ببرید.

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار