به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از دیلیمیل، طبق بررسی دهها مطالعه در مورد واکسن سرخک و تأثیر آن بر روی سلامتی کودکان، شایعات مطرح شده مبنی بر تاثیر آن بر روی ابتلا به اختلال اوتیسم رد شد.
نوبت اول تزریق واکسن MMR معمولاً حوالی ۹ تا ۱۵ ماهگی و دوز دوم بین ۲۵ ماهگی تا ۶ سالگی تجویز میشود؛ بنابراین برخی از والدین کودکان اوتیسم به دلیل ترس از ابتلا فرزند دومشان به این اختلال معمولا از تزریق واکسن نوبت اول اجتناب میکنند تا مبادا فرزندشان مبتلا به اختلال اوتیسم شود.
محققان ۱۳۸ مطالعه مختلف را درباره واکسن سرخک مورد بررسی قرار دادند و درنهایت دریافتند، میان تزریق واکسن MMR که واکسنی جهت پیشگیری از سرخک، اوریون و سرخجه است، هیچ ارتباطی وجود ندارد.
واکسن امامآر بهطور گستردهای در جهان مورد استفاده است و تا سال ۲۰۰۱ میلادی بیش از ۵۰۰ میلیون دوز در ۱۰۰ کشور جهان تجویز شده بود؛ پیش از تجویز این واکسن، سرخک همهساله موجب مرگ ۲.۶ میلیون نفر میشد.
کارشناسان تأکید میکنند، انتشار خبرهای اشتباه پیرامون این واکسن و ارتباط آن با اوتیسم میتواند منجر به کاهش تزریق آن و شیوع بیماریهایی نظیر سرخک و اوریون شود.
انتهای پیام/