به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا مسیب زاده در سومین جلسه روسای ادارات قرآن استان های سراسر کشور اظهار داشت: با تمام مشکلات موجود امسال ۲۵۰۰ دانش آموز به صورت مجازی در مسابقات قرآن، عترت و نماز مرحله کشوری با موفقیت شرکت کردند. با وجود شرایط ایجاد شده هیچ فعالیت و برنامهای تعطیل نشد. این نشان دهنده آن است که خداوند به فعالیتهای قرآن، عترت و نماز نظر ویژه ای دارد.
مدیر کل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش با تقدیر از اداره کل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران و خراسان رضوی میزبان مسابقات قرآن، عترت و نماز تصریح کرد: چنین موفقیت و تجربه ارزشمندی مرهون تلاشهای تمام همکاران در حوزه ستادی و حوزه پرورشی و سازماندهی خوب در استان ها و تلاش شبانه روزی استان های میزبان بود.
وی گفت: استانها باید به بارگذاری تولیدات در شبکه شاد توجه کنند و باور داشته باشند که در شرایط فعلی باید فعالیت ها را در عرصه مجازی دنبال کنیم. ظرفیت تولید محتواهای مرتبط با سه منشور نورانی قرآن، عترت و نماز در استان ها وجود دارد و و باید به سمت ارتقای سواد رسانهای حرکت کرد.
مدیر کل قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش خاطر نشان کرد: بنا داریم یک دوره آموزشی برای ارتقای سواد رسانهای اعضای قرارگاه مجازی قرآن عترت و نماز برگزار کنیم. تشکیل هیات های اندیشه ورز نماز یکی از اتفاقات ارزشمند در استان ها است. علاوه بر این تا قبل از پایان مهر ماه دوره توانمندسازی مدیران دارالقرآن ها به صورت مجازی برگزار می شود.
مدیر کل قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش گفت: یکی دیگر از اقداماتی که باید صورت گیرد، تشکیل شوراهای قرآن، عترت و نماز در استان ها است تا فعالیتهای و اقدامات مهم در حوزه سه منشور نورانی قرآن، عترت و نماز به سمع و نظر مقامات استانی برسد.
وی ادامه داد: فعالیت دارالقرآن ها در ایام کرونا بر اساس مصوبه شورای دارالقرآن هر منطقه تصمیم گیری و اجرا می شود.
نمازخانه ها و دارالقرآن ها نباید تغییر کاربری پیدا کنند
مسیب زاده افزود: مسابقه در مسیر نور ویژه ائمه جماعات مدارس از ۱۵ شهریور آغاز شده و تا ۱۵ مهر در کانال شاد ادامه دارد. آزمون این مسابقه نیمه دوم مهرماه برگزار و جوایز آن توسط خیرین تامین می شود.
مسیب زاده ادامه داد: جذب ائمه جماعات در مدارس منوط به تصمیم گیری ستاد ملی مقابله با کرونا است و اگر بنا بر برگزاری نماز جماعت مدارس شد، می توانیم ائمه جماعات را جذب کنیم.
مدیر کل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: اختصاص زنگ نماز در برنامه مدارس جزء برنامه های مکتوب وزیر آموزش و پرورش است. نباید نماز خانه ها یا دارالقرآن ها تغییر کاربری پیدا کنند و این جرم است. پویش های هر خانه یک مسجد و هر خانه یک حسینیه از فعالیتهای بسیار خوبی است که در این ایام در عرصه فضای مجازی صورت گرفت.
وی ادامه داد: بیشک هیچ فاصلهای بین ما و شما وجود ندارد و می دانیم کرونا اتفاق بسیار منحوسی برای جهان بود، اما همه وظیفه داریم تهدیدها را به فرصت تبدیل کنیم. در این ایام در عرصه قرآن، نماز و عترت وزارت آموزش و پرورش اتفاقات خوبی در کشور صورت گرفت؛ زیرا در این اداره کل ۱۴۰۰ نفر عاشق قرآن، نماز و اهل بیت و ولایت داریم که با توکل به خداوند متعال فعالیت ها را در سراسر کشور به خوبی پیگیری و اجرا می کنند.
وی همچنین با اشاره به ادامه فعالیت پویش مجازی احلی من العسل تا ۲۰ مهر ماه مصادف با اربعین حسینی، از فعالیت های قرارگاه مجازی و برگزاری مناسب هشتمین دوره احلی من العسل در ششم محرم تقدیر کرد.
مسیب زاده یادآور شد: امید است این جلسات دستکم هر ۱۵ روز یک بار به صورت ویدیو کنفرانس برگزار شود تا ارتباط موثر با همکاران در استان ها ایجاد شود و این ارتباط باید بین استان و مناطق و مناطق و مدارس نیز وجود داشته باشد تا فعالیت های خود را برای زیرمجموعه های خود تبیین و کارها را به آنها ارجاع دهیم.
در ادامه جلسه برخی از روسای ادارات قرآن، عترت و نماز استان ها به بیان نظرات و انتقادات و پیشنهادات خود پرداختند.