کد خبر: ۱۷۱۵۷۵
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۴۰۰ - ۰۷:۴۴
مدیرکل بهزیستی مازندران با بیان اینکه از 27 هزار نوزاد متولد شده استان در سال گذشته 353 نوزاد با نقص یا کاهش شنوایی تشخیص داده شده‌اند، گفت: با مداخلات به موقع 80 درصد معلولیت‌های ناشی از کم‌شنوایی قابل درمان است.

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، تبدیل شدن دانشگاه علوم پزشکی بابل به عنوان قطب کاشت حلزون سه استان شمالی مازندران، سمنان و گلستان فرصت بسیار مناسبی برای مداخله به موقع در درمان شنوایی به ویژه در بین نوزادان  است.

هزینه درمان ۶.۵ میلیون تومانی کاشت حلزون خبری بود که رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل در زمان افتتاحیه این مرکز در اختیار رسانه‌ها قرار داده است.

درباره وضعیت افراد دارای نقص شنوایی فرزاد گوهردهی مدیرکل بهزیستی مازندران در گفت‌وگو با فارس اعلام کرد: در استان مازندران ۸ هزار و ۳۵ داری معلولیت ناشی از شنوایی هستند که از این تعداد بیش از ۵ هزار و ۶۰ نفر معلولیت شدید دارند.

وی با اعلام اینکه سال گذشته ۲۷ هزار نفر از نوزادان متولد شده استان مازندران را تحت پوشش غربالگری قرار دادیم که از این تعداد ۳۵۳ نوازد در مرحله غربالگری اولیه احتمال وجود نقص و کاهش شنوایی تشخیص داده شده است.

مدیرکل بهزیستی مازندران با اعلام اینکه این افراد به مراکز بررسی صحت بالاتر در دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل معرفی شدند، تصریح کرد: از ۳۵۳ نوزادی که احتمال کاهش شنوایی وجود داشت ۴۶ نوزاد به مرحله اقدامات مداخله‌ای رسیدند که برای ۲۶ نفر سمعک تجویز شده و ۲۰ مورد اقدامات جراحی و طبی نیاز داشتند.

مدیرکل بهزیستی مازندران در پاسخ به این سوال که اگر تشخیص داده شود که نوزاد کم شنوا و ناشنوا هست چه اقداماتی انجام می‌دهد، بیان کرد: پرداخت کمک هزینه تست تشخیصی، ویزیت تخصصی، کاشت حلزون، گفتار درمانی، تعمیر،خرید باطری و تعویض باطری از جمله اقدامات حمایتی بهزیستی است.

وی در پایان گفت: اگر مداخلات به هنگام برای افراد کم شنوا به موقع انجام شود بیش از ۸۰ درصد اختلالات شنوایی قابل کنترل و درمان است.

به گزارش فارس، یکی از نکات قابل توجه در کاشت حلزون برای درمان کودکان هزینه‌های سنگین آن در سنوات گذشته بود که با ایجاد قطب درمان شنوایی در دانشگاه علوم پزشکی بابل و به استناد اظهارات رئیس دانشگاه علوم پزشکی که اعلام کرد که خانواده‌ها با پرداخت ۶.۵ میلیون تومان می‌توانند نسبت به کاشت حلزون اقدام کنند، امید می‌رود که زمینه کاهش تعداد افراد داری معلولیت ناشنوایی در مازندران کاهش یابد.

انتهای پیام/۸۶۰۰۴/ج

 

 

 

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار