به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ دومین جلسه کارگروه نظارت و پیگیری حقوق عامه عصر دوشنبه به ریاست دادستان قزوین در محل دادستانی برگزار شد.
حمید منصوری در این جلسه اظهارداشت: بیش از 1200 کیلومتر شبکه درجه یک، دو، سه و چهار داریم که 95 کیلومتر آن شبکه اصلی است.
وی اضافه کرد: با توسعه شهرها در چند دهه اخیر بخشی از کانال آبیاری دشت قزوین از داخل شهرها و یا محدوده آن عبور کرده و سال هاست به دلیل شنای افراد شاهد حوادث ناگوار و تلفاتی در این کانال ها هستیم.
معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای استان قزوین یادآورشد: در سالهای اخیر هزینه های سنگینی را برای ایمن سازی کانال متحمل شدیم و با نصب گاردریل و تابلوهای شنا ممنوع در محدوده های خطرساز کانال، هشدارهای لازم را داده ایم تا از حوادث جلوگیری شود.
منصوری تصریح کرد: با تهیه بسته های فرهنگی و ساخت انیمیشن، پیام های کوتاه تلویزیونی و اطلاع رسانی در فضای مجازی و رسانه ها نسبت به فرهنگ سازی و آگاهی بخشی هم اقدام کرده ایم اما همچنان شاهد بی احتیاطی برخی هستیم که هزینه های زیادی به شرکت آب منطقه ای تحمیل کرده است.
وی اظهارداشت: با غرق شدن یک نفر باید آب کانال مسدود و قطع شده و مشکلاتی برای کشاورزان ایجاد شود و یافتن افراد غرق شده توسط امداد گران هم مشکلات عدیده ای برای ما دارد اما اطلاع رسانی و نصب تابلوهای هشدار دهنده همچنان ادامه دارد و با گشت های مختلف همچنان مردم را از پیامدهای شنا در کانال مطلع می کنیم تا شاهد حادثه نباشیم.
منصوری گفت: محدوده داخل شهرها باید توسط شهرداری ها ایمن سازی شود و ما با افزایش گشت های مشترک و همراهی نیروی انتظامی تلاش می کنیم از شدت حوادث کم کنیم.
وی بیان کرد: تعطیل شدن استخرها در ایام کرونا، گرمای هوا و ظاهر آرام و فریبنده کانال آبیاری دشت قزوین برخی را وسوسه می کند تا در این کانال های خطرناک شنا کنند و ما همچنان هشدارهای خود را ادامه می دهیم تا شاهد حوادث ناگوار نباشیم.