به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم به نقل از سعودی لیکس، سازمان حقوق بشر « سند» تاکید کرد که اعترافهای اجباری از بازداشتشدگان آزادی بیان ، آنها را در زندانهای سعودی با سرنوشت نامعلومی تهدید میکند.
این سازمان اعلام کرد، بسیاری از زندانیان عقیدتی با سرنوشت نامعلومی روبرو هستند که برخی از آنها به دلیل اعترافات اجباری در معرض اعدام ناعادلانه قرار گرفتهاند.
سازمان سند در ادامه افزود: مقررات حقوقی عربستان اجازه میدهد اعترافات گرفته شده تحت شکنجه بدون هیچ گونه توجیه قانونی پذیرفته شود ، زیرا قضات حکمهای سختی از جمله اعدام را بر اساس اعترافات صادر کردند ، همانطور که آوریل 2019 37 نفر بر اساس اتهامات گرفته شده تحت شکنجه اعدام شدند.
سازمان عفو بینالملل قبلاً اعلام کرده بود که بین ژانویه تا ژوئیه 2021 حداقل 40 نفر اعدام شدهاند ، بیشتر از تعداد افراد اعدام شده در سال 2020 بود و این اعدام ها پس از محاکمات ناعادلانه شامل اعترافات گرفته شده تحت شکنجه بود.
جنایت شکنجه - به گفته سازمان های حقوق بشری - نشان دهنده یک رویکرد سیستماتیک در زندانهای رژیم سعودی است که مقامات سعودی عامدانه زندانیان ، کودکان ، زنان و بزرگسالان را شکنجه میکنند.
شکنجه یکی از شنیعترین نقض حقوق بشر و نشان دهنده حمله آشکار به اصل کرامت انسانی است که مبنای آزادی و عدالت است.
رژیم آل سعود برجستهترین اشکال شکنجه در زندانهای عربستان را علیه زندانیان اعمال میکند از جمله این شکنجهها سلول انفرادی، محرومیت از دسترسی به وکیل، گرفتن اعترافات اجباری قبل از دادرسی است.
عربستان چندین نوع شکنجه را علیه بازداشتشدگان آزادی بیان در زندانهای رژیم سعودی تحمیل میکند. این اشکال شکنجه شامل حبس در کمد لباس کوچک برای چند روز، جلوگیری از استحمام، محرومیت از خواب، آویزان شدن از سقف، ضربوشتم تا غش کردن، گرسنگی و تمسخر است.
مقامات آلسعود از شکنجه بهعنوان نوع مجازات در حین بازداشت استفاده میکنند و باوجود گزارش بازداشتشدگان در مورد شکنجه، آنان بدون هیچ اتهامی مورد محاکمه قرار گرفتند و مسئولان هیچ گونه تحقیقی در خصوص اتهام صورتگرفته علیه آنها انجام ندادند.
ضرب و شتم بازداشتشدگان با استفاده از عصا و سیم برق ، ضرب و جرح تا مرحله بیهوشی، تهدید به مرگ، سهل انگاری پزشکی به قصد آسیب رساندن به قربانی و آزار جنسی از جمله شکنجههای دیگر در زندانهای آل سعود است.
انتهای پیام/