به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مازندران، رئیس سازمان انتقال خون کشور در مراسم بهره برداری گفت: ساختمان جدید انتقال خون شهرستان نور با هزینه بیش از ۴ میلیاردتومان توسط خیّر خیر اندیش و با بودجه بیش از ۷۰۰ میلیون تومانی این سازمان برای تجهیزات آن در زمینی به مساحت ۲۳۰ مترمربع و در ۱۰۰ روز ساخته به بهره برداری رسید.
دکتر عشقی با بیان اینکه نیاز به خون همیشه وجود داشته و ارتباطی به فصل و زمان خاصی ندارد افزود: پس از موجهای بیماری کرونا و نیز به دلیل انجام عملهای جراحی که در زمان پیک امکان آن وجود نداشت، مصرف خون بسیار بالا رفته، بنابراین همزمان با کاهش پیک کرونا از مردم درخواست میکنیم، نسبت به اهدای خون اقدام کنند.
رئیس سازمان انتقال خون کشور گفت: با توجه به ایام کرونایی و رعایت شیوه نامههای بهداشتی، نمیتوانیم از بیشترین ظرفیت برای دریافت خون استفاده کرده، در نتیجه مردم نسبت ساعات نوبت دهی را در اولویت خود قرار دهند.
بیشتر بخوانید: تاثیر باورهای اشتباه در کاهش ۱۰ درصدی اهدا کنندگان خون در کشور
دکتر عشقی افزود: برخی از شهرهای مازندران، دو برابر ظرفیت تعیین شده استاندارد جهانی، امکان دریافت خون وجود داشته یعنی از هر هزارنفر ۷۵ نفر. اما با توجه به مشکل کمبود نیروی انسانی، حدود ۴ هزار و ۵۰۰ نفر نیرو (کل کشور) در این بخش فعالیت میکنند.
رئیس سازمان انتقال خون کشور تصریح کرد: هر چند وجود سازمان انتقال خون در شهرهای بزرگت پُررنگتر است، اما نیروهای این سازمان باید در مناطق محروم، به صورت شناور برای دریافت خون حضور یافته، زیرا خون مردم این مناطق دارای شاخص سلامت بسیار بالاتری است.