جلسه هم اندیشی دکتر علی بهادری جهرمی سخنگو و رئیس شورای اطلاع رسانی دولت با هیات رئیسه دانشکده مدیریت و بخش مدیریت رسانه دانشگاه تهران روز دوشنبه (۲۵ بهمنماه ۱۴۰۰) در محل دانشکده برگزار شد.
در این نشست ظرفیتهای موجود همکاری برای ایجاد ارزش افزوده بین شورای اطلاع رسانی دولت و گروه مدیریت رسانه دانشگاه تهران مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.
دکتر بهادری جهرمی پس از بازدید از دانشکده شامل مرکز نوپای مدیریت دانش، واحد آموزش، کتابخانه، مرکز نوآوری کسبوکار، سالن ورزشی، ساختمان امام رضا و دیگر قسمتها بر اهمیت نوسازی و ارتقاء کیفیت فضاهای دانشکده تاکید کرد .
سخنگوی دولت تاکیدکرد: دولت نگاه ویژهای به ارتباط خود با دانشگاه دارد و در نگاه تحولی در عرصههای حکمرانی، بر علم بنیان بودن تحول تاکید دارد.
دکتر بهادری جهرمی ارتباط بخش های مختلف دولت با مراکز آموزشی و پژوهشی و اخذ نظرات کارشناسی نخبگان را از سیاست های دولت مردمی ذکر کرد و گفت: رئیس جمهور محترم در اکثر جلسات هیات دولت بر ارتباط مستمر و موثر دستگاه های اجرایی با دانشگاه ها ومراکز تحقیقاتی تاکید ارند.
رئیس شورای اطلاع رسانی دولت گروه مدیریت رسانه دانشگاه تهران را ظرفیتی قابل توجه دانست که می تواند به همراه دیگر مراکز آموزشی مرتبط، پشتوانه کارشناسی و علمی مناسبی برای فعالیت هاو اقدامات رسانه ای و اطلاع رسانی دولت باشد.
وی انجام پژوهش های کاربردی و مطالعات تطبیقی، برگزاری دورههای آموزشی کوتاه مدت کاربردی برای مدیران ، کارشناسان روابط عمومی ها و اصحاب رسانه و تدوین پیوست های رسانه ای از جمله موضوعاتی برشمرد که می تواند مورد فعالیت مشترک دانشکده با شورای اطلاع رسانی دولت باشد.
دکتر بهادری جهرمی همچنین با استقبال از تأسیس و تقدیر از فعالیتهای شبکه تلویزیونی اینترنتی دانشگاه تهران ،
ارتباط مستمر دانشگاه با جامعه با نگاه مساله محوری و درک مسائل جامعه به گفت وگوهای اجتماعی، عمومی سازی علم و ارتقا پژوهش های دانشگاه ها و واقع گرایی کمک می کند.
در این نشست رئیس دانشکده مدیریت دانشگاه تهران با اشاره به تاریخچه دانشکده افزود: توانمندیهای دانشکده مدیریت و هیات علمی این مجموعه میتواند در بسیار از زمینههای مدیریتی، اقتصادی و رسانهای راهگشای مدیران دولتی باشد و از طرفی موجب ارتباط هرچه بیشتر جامعه علمی با بدنه دولت و نظام باشد.
دکتر روشندل اربطانی که از اعضای هیات علمی گروه مدیریت رسانه در این دانشکده نیز به شمار میرونداظهارداشت: نقش رسانه در یاری رساندن به پیشبرد اهداف دولت را نمیتوان نادیده گرفت و تدوین پیوستهای استاندارد رسانهای در دولت ضرورتی اجتناب ناپذیر به شمار میرود.
وی ضمن تقدیر از ابتکار دانشگاه تهران در راهاندازی شبکه تلویزیونی اینترنتی اظهار داشت: راهاندازی چنین فضاهای رسانهای که با تلاش دکتر سید مهدی شریفی دانشیار گروه مدیریت رسانه به نتیجه رسیده است نشان میدهد که ظرفیتهای خلاقانهای برای تقویت بازوهای رسانهای دولت در جهت توسعه کشور وجود دارد و این دانشکده با تمام استعدادها و ظرفیتها میتواند ظرفیتهای حرفهای و آکادمیک خود را در اختیار دولت و شورای اطلاعرسانی قرار دهد.
رئیس دانشکده مدیریت با اشاره به اهمیت رسانههای اجتماعی و تأثیر آنها در حکمرانی و همچنین نقش رسانه در آمادهسازی افکارعمومی و اقناع فضای جامعه برای دریافت تصمیمات و سیاستهای اتخاذ شده توسط دولت افزود: "در حال حاضر ۳۰ دانشجو در مقطع دکتری در گروه مدیریت رسانه دانشکده مدیریت مشغول به تحصیل هستند که ظرفیت قابلتوجهی برای انجام تحقیقات و پژوهش های موردنیاز دولت و تقویت توانمندی دولت در اقناع رسانهای به شمار میروند که میتوان از آنها علاوه بر ارائه خدمات مستقیم در جهت آموزش مدیران میانی دستگاه های اجرایی بهره گرفت.