کد خبر: ۳۰۹۴۸
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۴
رئیس مركز توسعه مكانیزاسیون كشاورزی كشور از ایجاد خط اعتباری شماره 4 مكانیزاسیون كشاورزی با ظرفیت 12هزار میلیارد ریال(1200 میلیارد تومان) در ابتدای سال 1395 خبر داد.
كامبیز عباسی افزود: با حمایت های جدی دولت و وزیرجهاد كشاورزی خط اعتباری با ظرفیت 12هزار میلیارد ریال( 1200 میلیارد تومان) به استان های سراسر كشور ابلاغ و سهیمه هر استان برای این اعتبار مشخص شده است.
به گفته وی ، بیشترین مبلغ اعتباری 600 میلیارد ریال (60 میلیارد تومان) و كمترین مبلغ اعتبار در حدود 100 تا 120 میلیارد ریال(10 تا 12 میلیارد تومان) به استان های كشور ابلاغ شده است.
عباسی ضمن ابراز خرسندی از همزمانی آغاز برنامه اقتصاد مقاومتی در حوزه مكانیزاسیون كشاورزی با راه اندازی خط اعتباری 1200 میلیارد تومانی، اعلام كرد: همه بانك های كشاورزی سراسر كشور باید این اعتبارات را پس از تشكیل پرونده به بهره برداران پرداخت كنند.
وی با بیان این كه این خط اعتباری حداقل سقف اعتباری مورد نیاز سال جاری است، اضافه كرد: این خط اعتباری را طوری طراحی كرده ایم كه مبتنی بر اهداف پروژه های اقتصاد مقاومتی در بخش مكانیزاسیون كشاورزی هزینه شود.
وی یادآور شد: با آغاز به كار دولت در نیمه دوم سال 1392 خط اول اعتبارات مكانیزاسیون كشاورزی هفت هزار و 500 میلیارد ریال(750 میلیارد تومان) بود كه كاملا جذب شد و خط دوم اعتباری نیز بالغ بر هشت هزار میلیارد ریال(800 میلیارد تومان ) راه اندازی و 94 درصد آن جذب شد. خط سوم اعتباری 10 هزار میلیارد ریال( یك هزار میلیارد تومان) بود كه نزدیك به 70 درصد آن جذب و عملیاتی شد.

** تدوین پروژه نوسازی ناوگان كشاورزی با رویكرد اقتصاد مقاومتی
رئیس مركز توسعه مكانیزاسیون كشاورزی كشور افزود: پروژه تجهیز و نوسازی ناوگان ماشین های بخش كشاورزی با رویكرد اقتصاد مقاومتی و در قالب برنامه ششم توسعه در وزارت جهادكشاورزی تدوین شده است.
عباسی، حفاظت از منابع پایه، پایداری تولید، توسعه فناوری های نوین و مناسب، استاندارد سازی كشاورزی، افزایش بهره وری از منابع آب وخاك، ارتقای كیفیت ماشین های كشاورزی، توسعه مكانیزاسیون كم نهاده و ارزان قیمت، حمایت از سرمایه گذاری در بخش های مختلف مكانیزاسیون، جهت گیری و استفاده از صنعت داخل و سرمایه و كار ایرانی را از ویژگی های برنامه اقتصاد مقاومتی در حوزه مكانیزاسیون كشاورزی برشمرد.
عباسی ابرازامیدواری كرد امسال نیز در حوزه فن آوری های نوین، 30 درصد مشوق دولتی به بهره بردارانی كه از فن آوری های نوین استفاه می كنند، تعلق گیرد.
وی پیش بینی كرد: با اجرای طرح های مكانیزاسیون كشاورزی در چارچوب اقتصاد مقاومتی، سالانه 20 هزار دستگاه تراكتور و بیش از 35 هزار تا 40 هزار ادوات و تجهیزات كشاورزی در زیربخش های زراعی، باغی، دامی و شیلات با تكیه 90 درصدی بر صنعت داخلی وارد شود.
طرح جامع 12 ساله مكانیزاسیون كشاورزی، نقشه راه صنعت ماشین های كشاورزی ترسیم شده و بخش صنعت می تواند مطابق این طرح نسبت به تولید ماشین ها و ادوات كشاورزی اقدام كند.
این طرح، سالیانه به تسهیلات بانكی بالغ بر 24هزار تا 25 هزار میلیارد ریال( 2400 تا 2500 میلیارد تومان) در عرصه مكانیزاسیون كشاورزی نیاز دارد كه علاوه بر افزایش بهره وری منجر به كاهش ضایعات محصولات كشاورزی نیز خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر: