به گزارش ایلنا، مهدی محسنیانراد، نویسنده، پژوهشگر و عضو هیات علمی دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه امام صادق(ع) گفت: امروزه کتاب در شکل سنتی و کاغذی آن در حال طی کردن برههای است که نمیدانیم سرانجامش چیست و چقدر در آینده میتواند بقا داشته باشد. اگر این صورت مساله جهانی را در کنار بحران کرونا بگذاریم درمییابیم که برگزاری رویدادی مانند هفته کتاب شرایط ویژهای را میطلبد.
وی در ادامه صحبتهایش بیان کرد: در بسیاری از کشورهای دنیا ایام قرنطینه به فرصتی برای ترویج کتابخوانی تبدیل شده و حتی در برخی از کشورها کتابخانهها تعطیل نشدند، چراکه معتقدند فرهنگ، تعطیلی ناپذیر است. اما متاسفانه در کنار این بیماری، مسائل جهانی نیز کشور ما را با چالشهای دیگری مواجه است که حوزه فرهنگ را به شدت تحتالشعاع قرار داده است.
این استاد دانشگاه عنوان کرد: دستاندرکاران برگزاری هفته کتاب باید با شناسایی و معرفی کتابهای برتر در این هفته در مخاطب انگیزه مطالعه ایجاد کنند تا هفته کتاب موثر واقع شود. لازم است کتابهای فاخر به افراد جامعه شناسانده شود و این اقدامات مقطعی نباشد و در تمام طول سال پیگیری شود.
بیستوهشتمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران با شعار «دانایی؛ مانایی» از ۲۴ آبان آغاز و تا ۳۰ آبان ماه ۱۳۹۹ ادامه دارد.