کد خبر: ۱۰۹۴۹۱
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۸:۲۸
تسنیم نوشت: رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که تا کنون کرونا ویروس در هیچ یک از سامانه‌های آب آشامیدنی شناسایی نشده است.

احمد جنیدی با اشاره به عدم شناسایی کرونا ویروس در هیچ یک از سامانه‌های آب آشامیدنی، گفت: مطابق با نتایج مطالعات موجود حداکثر زمان بقای کرونا ویروس در آب خام تصفیه نشده حداکثر ۲ روز است. از سوی دیگر با توجه به اینکه این ویروس در برابر مواد گندزدا حساس است، بنابراین، فرایندهای معمول در تصفیه خانه های آب آشامیدنی و گندزدایی آن که توسط ترکیبات کلر انجام می شود به راحتی قادر به حذف این ویروس از آب شرب است.

وی تاکید کرد:  بررسی‌های انجام شده نیز نشان می دهد که تا کنون کرونا ویروس در هیچ یک از سامانه های آب آشامیدنی شناسایی نشده است.

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در ادامه به هموطنان توصیه کرد: در صورت عدم دسترسی به منابع مطمئن آب شرب، با استفاده از روش های سالم سازی آب آشامیدنی از جمله جوشاندن (به مدت ۳ دقیقه از زمان جوش) یا افزودن محلول کلر ذخیره ۱ درصد به میزان ۳ الی ۷ قطره به یک لیتر آب، آن را سالم سازی کنید.

۲۳۲۳۵۲۳۲

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار