کد خبر: ۱۳۸۹۴
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۵
معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی استان یزد اعلام کرد: سالانه بیش از 18 هزار تن تخم‎‎مرغ از ظرفیت یک میلیون و 700 هزار قطعه‎‎ای مرغ تخم‎‎گذار و مرغ‎‎های بومی در استان تولید می‎‎شود.
به گزارش تجارت آنلاين به نقل از ايسنا، "نادر سلیم" در این باره تصریح کرد: شهرستان‎‎های مهریز و یزد به ترتیب با تولید 10 هزار و 84 تن و 2563 تن تخم‌‏‏مرغ، جایگاه‎‎های اول و دوم استان را در این زمینه دارا هستند.

وی خاطرنشان کرد: هم‎‎اکنون سالن‏‎‏های در حال ساخت و توسعه‎‎ای نیز در اکثر شهرستان‎‎های استان با ظرفیت 390 هزار قطعه مرغ تخم‎‎گذار در حال ساخت است.

سلیم تاکید کرد: مدیریت جهادکشاورزی شهرستان‎‎های استان این آمادگی را دارند تا از متقاضیان تولید تخم‎‎مرغ چه به صورت صنعتی و چه به صورت طرح‎‎های مشاغل خانگی، حمایت‏‏‌های لازم را به عمل آورند.

به گفته‎‎ی وی براساس آمار ارائه شده توسط فائو، کشور ایران دارای جایگاه دهم تولید تخم‌مرغ جهان است ولی این در حالی است که سرانه مصرف تخم‎‎مرغ در کشور در حد 10 کیلوگرم و نصف سایر کشورهاست.

سلیم با بیان این که میانگین جهانی سرانه مصرف تخم‏‏‌مرغ ۱۸ کیلوگرم است، تاکید کرد: تخم‏‏‌مرغ یکی از کامل‎‎ترین، ارزان‎‎ترین و فراوان‏‎‏ترین غذای پروتئینی است که بعد از شیر می‎‎تواند جایگاه دوم را در تغذیه اقشار جامعه داشته باشد ولی به دلیل غیرعلمی و باورهای اشتباه از مصرف مناسب این فرآورده مغذی خودداری می‏‏‌شود.

معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی یزد اظهار کرد: گرچه عمده چربی تخم‏‏‎مرغ که در زرده آن موجود است، از نوع غیراشباع است و کلسترول تخم‏‏‌مرغ نقشی تاثیرگذار در افزایش کلسترول خون ندارد اما متاسفانه توصیه به کم خوردن تخم‎‎مرغ توسط برخی از پزشکان و کارشناسان تغذیه، بی‎‎بهره بودن جامعه جوان و در حال رشد و حتی سنین بالاتر را به دنبال دارد.

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار