کد خبر: ۱۵۱۱۵۶
تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۹ - ۰۳:۲۲
این گیاه علاوه بر اینکه کم خونی را درمان می کند برای لاغری،سر درد،تقویت اعصاب نیز مثمر ثمر می باشد.

این گیاه علاوه بر اینکه کم خونی را درمان می کند برای لاغری،سر درد،تقویت اعصاب نیز مثمر ثمر می باشد.

اسفناج منبع غنی ویتامین‌هایC،B، A و آهن و پتاسیم است. طبیعت آن خنک و برای پایین آوردن تب مفید است.بیمارانی که به بیماری ورم روده کوچک مبتلا هستند،می‌توانند برای درمان از برگ‌های سبز اسفناج استفاده کنند.

اسفناج ملین و ضد یبوست است و کسانی هم که از چاقی رنج می‌برند،می‌توانند برای لاغر شدن و کم کردن وزن از آن استفاده کنند.طب سنتی برای رفع سرفه‌های خشک،برگ اسفناج پخته شده را به همراه جو پوست کنده و روغن بادام توصیه می‌کند؛همچنین آش اسفناج با گشنیز برای سر دردهای ناشی از سوءهاضمه و اختلال دستگاه گوارشی مفید است.

خوردن اسفناج از ابتلا به سرطان پیشگیری می‌کند و به ویژه در پیشگیری از سرطان‌های روده بزرگ، معده،پروستات،حنجره و رحم موثر است.این گیاه خوش طعم که با آن می‌توان انواع غذاها را پخت،بهترین دارو برای کسانی است که به کم‌خونی مبتلا هستند.اسفناج مانند جارو روده بزرگ را تمیز می‌کند و ترشحات لوزالمعده را افزایش می‌دهد.این گیاه در تقویت اعصاب، رفع بیماری آسم و گرفتگی صدا معجزه می‌کند.

زیان‌ها

اسفناج به علت داشتن اگزالات برای بیماران مبتلا به ورم مفاصل و سنگ‌های کلیه و مثانه مناسب نیست. در ضمن کسانی که سرد مزاج هستند باید اسفناج را با ادویه گرم مانند زنجبیل و هل میل کنند.

بیشتر بدانید : آب اسفناج چه خواصی دارد و چطور آب اسفناج را آماده کنیم؟

بیشتر بدانید : سرطان را با اسفناج سرکوب کنید

بیشتر بدانید : آهن اسفناج را جدی نگیرید

بیشتر بدانید : کاهش وزن با اسموتی های اسفناج+ طرز تهیه اسموتی اسفناج

گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
seemorgh.com/health
منبع:jamejamonline.ir

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار