کد خبر: ۱۵۴۵۴۸
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۸:۰۰
رییس دانشگاه علوم‌پزشکی شهرکرد با بیان اینکه اولین‌ گروه مجاز برای دریافت واکسن‌ با توجه به اولویت‌بندی صورت گرفته ۲۶۰ نفر از کادر درمان مشغول در بخش مراقبت‌های ویژه استان هستند، گفت: با افزایش واردات به مرور سایر کادر درمان، کهن‌سالان و افراد دارای بیماری زمینه‌ای نیز واکسن دریافت خواهند کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد نشست خبری رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی شهرکرد و معاونان ظهر امروز در سالن ابن‌سینا دانشگاه برگزار شد.

مجید شیرانی در این جلسه گفت: بیماری کرونا زندگی همه مردم را هدف قرار داده و ایجاد ارتباطات کنترل شده خانوادگی برای جلوگیری از عوارض روحی و روانی قرنطینه از جمله رویکردهای ما است.

رییس دانشگاه علوم‌پزشکی شهرکرد ادامه داد: اولین‌ گروه مجاز برای دریافت واکسن‌های وارد شده در چهارمحال و بختیاری با توجه به اولویت‌بندی صورت گرفته ۲۶۰ نفر از کادر درمان مشغول در بخش مراقبت‌های ویژه هستند که با افزایش واردات به مرور سایر کادر درمان، کهن‌سالان و افراد دارای بیماری زمینه‌ای نیز آن را دریافت خواهند کرد.

جذب 74 نیروی متخصص در کادر درمان و ارتقای تجهیزات پزشکی در سال جاری

در ادامه فریدون رحمانی با اشاره به پیشرفت‌هایی که در حوزه درمان از سال گذشته تا به امروز صورت گرفته است، گفت: هر ساله تعداد 50 نیروی متخصص در کادر درمانی استان جذب می‌شد که امسال این تعداد به 74 نفر رسیده است.

معاون درمان دانشگاه علوم‌پزشکی شهرکرد ادامه داد: تعداد تخت‌هایICU در استان افزایش ۴۵ درصدی داشته و تعداد مراکز دولتی سی‌تی‌اسکن از پنج مرکز به هفت مرکز افزایش یافته است، همچنین با توجه به وجود تنها یک دستگاهMRI در کل استان پیگیری‌هایی برای دریاف دو دستگاه دیگر صورت گرفته است.

امسال 7 دستگاه اکسیژن‌ساز در استان به بهره‌برداری رسید

وی اضافه کرد: در گذشته دستگاه اکسیژن‌ساز در استان وجود نداشته است اما با پیگیری‌های ثمربخش امسال تعداد 7 دستگاه اکسیژن‌ساز در اختیار استان قرار گرفته که یکی از این موارد امروز در بیمارستان هاجر شهرکرد نصب می‌شود و به بهره‌برداری می‌رسد.

رحمانی تاکید کرد: شیوه مدیریت تهیه تجهیزات محافظت فردی در چهارمحال و بختیاری به نحو مطلوبی صورت گرفت به طوری که در ایام ابتدایی شیوع ویروس کرونا که عمده بیمارستان‌ها دچار کمبود جدی تجهیزات فردی همانند ماسک بودند در استان ما مشکل جدی ایجاد نشد.

افتتاح 11 طرح در دانشگاه علوم‌پزشکی شهرکرد با ارزش 440میلیارد ریال

در ادامه جلسه علی‌ضامن صالحی‌فرد گفت: با فرا رسیدن دهه فجر انقلاب 11 طرح در دانشگاه علوم‌پزشکی شهرکرد با ارزش 440 میلیارد ریال با زیربنای 16 هزار و 159 متر مربع افتتاح می‌شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد اضافه کرد: از جمله مهم‌ترین این طرح‌ها تاسیس ستاد شبکه بهداشت و درمان در شهرستان‌های بن و سامان، پایگاه سلامت شهری در پردنجان و سامان، دانشکده پرستاری، سلف سرویس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، کلاس‌های سوله دانشکده پیراپزشکی و سه مرکز درمانی در لبد کوهرنگ، هفشجان و بازفت و یک مرکز جامع سلامت در روستای عیسی‌آباد فارسان است.

مهربان صادقی نیز در این جلسه گفت: در سال 1397 دانشگاه علوم‌پزشکی شهرکرد از تیپ سه به تیپ دو ارتقا یافت که در حال حاضر در میان تمامی دانشگاه‌های تیپ دو کشور رتبه یازدهم را کسب کرده‌ایم.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم‌پزشکی شهرکرد بیان داشت: در میان تمامی دانشگاه‌های علوم‌پزشکی کشور دارای رتبه 25 پژوهش هستیم و توانستیم یک پژوهشکده سلامت را راه‌اندازی کنیم و از جمله اقدامات شاخص این معاونت تولید سوآپ تست کرونا و الکل‌های طبی با فناوری نوین بوده است.

انتهای پیام/68033

 

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار