کد خبر: ۴۱۶۳
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۶
نعمت‌زاده خبر داد:
وزیر صنعت، معدن و تجارت از انجام مذاکرات با آفریقا برای افزایش فعالیت‌های معدنی به ویژه در معدن گینه در آفریقا خبر داد و گفت: بعد از 20 سال تاخیر معدن گینه که قرار بود با سرمایه‌گذاری ایران در آفریقا راه‌اندازی شود، فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.
به گزارش تجارت آنلاين به نقل از ایسنا، محمدرضا نعمت زاده امروز - شنبه - در حاشیه مراسم امضای قرارداد طراحی پایه و دانش فنی طرح نفلین سینیت سراب با بیان این‌که هدف ما جذب سرمایه‌گذاران خارجی در فعالیت‌های معدنی و مشارکت آن‌هاست، اظهار کرد: می توان یکی از اصلی ترین فعالیت‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت را فعالیت‌های برون مرزی عنوان کرد.

وی ادامه داد: در همین راستا با کشورهای بسیاری از جمله کشورهای آفریقایی وارد مذاکره شدیم که یکی - دو مورد سرمایه‌گذاری تاکنون آغاز شده است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت یکی دیگر از اقدامات این وزارتخانه را توسعه اکتشافات معدنی دانست و افزود: فعالیت‌های خوبی در حوزه معدن آغاز شده که شاید چند سال دیگر بتوان شاهد جهش فوق العاده در این بخش بود.

نعمت‌زاده با بیان این‌که معادنی که سال‌ها متوقف بوده‌اند طی مذاکرات و مزایده‌های اخیر فعال شده‌اند، اظهار کرد: یکی از مزایده‌های موفق در این حوزه مزایده طرح سنگان و گل‌گهر بوده است که توانستیم این دو طرح را به افراد واجد شرایط واگذار کنیم.

وی با بیان این‌که برنامه های اکتشافی و کارهای مثمر ثمر خوبی تاکنون صورت گرفته است، گفت: امیدواریم تا پایان سال شاهد اکتشاف مناطق معدنی بسیاری باشیم. چرا که در همین راستا دستگاه‌های ذیربط همچون محیط زیست قول همکاری بسیار خوبی را با بخش های خصوصی در زمینه اکتشاف داده‌اند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به قابلیت آذربایجان شرقی در زمینه فعالیت های معدنی اظهار کرد: در سفر اخیر خود به آذربایجان شرقی قرار بر این شد که مزایده‌ای را به منظور امر اکتشاف در این استان صورت دهیم. همچنین در استان اردبیل نیز قرار شده ایمیدرو کار اکتشافی خود را آغاز کند.

نعمت زاده هدف از این امر را شناسایی منابع خدادادی عنوان و اظهار کرد: در این امر از تجارب روسیه نیز استفاده های فراوانی خواهیم کرد.

وی در خصوص پروژه نفلین سینیت سراب عنوان کرد: این پروژه یک پروژه تاریخی شده که امیدواریم بتوانیم به زودی آن را به سرانجام برسانیم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: اولین گام در این طرح این بوده که دانش فنی طرح را محقق سازیم و بعد از آن در مرحله اجرا قدم بگذاریم چراکه اگر پایه اصلی قوی باشد تا انتهای کار پروژه به صورت منسجم پیش خواهد رفت.
برچسب ها: معدن ، سرمايه ، وزارت صنعت
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار