سرپرست دادسرای جنایی تهران به تشریح ماجرای قتل بابک خرمدین پرداخت
به نقل از قوه قضاییه، قاضی محمد شهریاری سرپرست دادسرای جنایی تهران در باره پرنده قتل بابک خرمدین گفت: در بیست و ششم اردیبهشت سال ۱۴۰۰ در ساعت سه و بیست و پنج دقیقه بامداد حسب اعلام کلانتری صد و سی و پنج آگاهی مبنی بر اینکه قطعاتی از جسد یک مرد در یکی از سطلهای زباله سمت شرقی شهرک اکباتان کشف شده بلافاصله ماموران به همراه بازپرس ویژه قتل پلیس، کارشناسان شورای پزشکی قانونی و تشخیص و هویت و پلیس آگاهی به محل صحنه اعزام شدند.
وی ادامه داد: در سطل زباله قطعاتی از یک جسد که شامل پا، دو دست و سر شانه بود کشف شد. با توجه به آثاری که میتوانستیم از انگشتان استفاده کنیم هویت به دست آمد. با مراجعه به منزل مرحوم بابک خرمدین با پدر و مادرش صحبت شد که با آثاری که در منزل موجود بود به این نتیجه رسیدند که میتوانند در مظان اتهام قرار بگیرند. پس از بازداشت، پدر و مادر این فرد اعتراف کردند بابک که فرزند دوم خانواده و متولد سال ۵۳ و کارگردان مستندساز بوده را پس از بیهوش کردن با داروهای خوابآور و زدن ضربات چاقو مثله کرده و به سطل زباله انداختهاند.
شهریاری با بیان اینکه قسمتی از قطعات جسد هنوز پیدا نشده وتحقیقات در این خصوص ادامه دارد، گفت: در ادامه تحقیقات هم با توجه اینکه مشخص شد یکی از دختران خانواده به نام آرزو که فرزند اول خانواده و متولد سال ۵۲ بوده مفقود شده این فرضیه تقویت شد که احتمال قتل این فرد هم وجود دارد. پدر و مادر خرمدین بسیار اصرار داشتند که او خارج از کشور و در ترکیه به سر میبرد و در آنجا اقامت دارد. اما پس از بررسیهای لازم مشخص شد، چنین چیزی صحت ندارد.
وی افزود: در ادامه هم مشخص شد داماد خانواده یعنی همان شوهر آرزو که خواهرزاده متهم به قتل هم بوده در سال 90 به قتل رسیده است.
وی ادامه داد: نحوه این قتلها به یک شکل بوده و مقتول ابتدا با داروی خوابآور بیهوش میشده و بعد با ضربات چاقو به قتل میرسیده و جسد مثله و به بیرون از خانه منتقل میشده است. در فقره دوم یعنی قتل آرزو هیچ اطلاعی داده نشده و صرفا گفته شده وی در ترکیه زندگی میکند. در فقره اول صرفا یک اعلام فقدان شده و مدعی شده بودند، وی افراد قاچاقچی را به مرز میبرده و با این پوشش فکر خانواده را از اینکه بخواهند پرونده را پیگیری کنند منحرف کردهاند.
شهریاری در بخش دیگری از صحبتهای خود گفت: تحقیقات از متهمان ادامه دارد. با انجام آزمایشهای روحی و روانی در پزشکی قانونی، روانشناسان اعلام کردند از لحاظ روحی و روانی در حد اینکه گفته شود دچار جنون هستند مشکلی ندارند. متهمان در اظهاراتشان گفتهاند از کرده خودشان پشیمان نیستند و حتی پدر مقتول گفته بود اگر بتواند از بازداشت بیرون بیاید آن دو فرزند دیگر خودشان را هم به به قتل میرسانند.
وی درباره انگیزه متهمان گفت: متهمان مدعی شدهاند، صرفا به خاطر مشکلات مقتولین از جمله استعمال مواد مخدر و ارتباطات نامتعارف، آنها را به قتل رساندهاند. تحقیقات ما نشان میدهد انگیزهای غیر از مسائل خانوادگی برای این قتل وجود ندارد.
شهریاری در پاسخ به اینکه آیا مفقود دیگری هم در میان اعضای این خانواده وجود دارد یا خیر گفت: بررسیهای نشان میدهد فعلا مفقودی دیگری وجود ندارد. به نظر میرسد قتلها محدود به همین سه مورد بوده، اما ما به تحقیقات خود ادامه میدهیم.
گردآوری: گروه خبر سیمرغ
seemorgh.com/news
منبع: isna.ir