کد خبر: ۱۷۶۲۴۵
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۱:۰۶
رئیس کمیته کشوری اپیدمیولوژی کرونا گفت: ادعا‌های مبنی بر آمار مرگ و میر پس از تزریق دُز دوم واکسن کرونا با واقعیت همخوانی ندارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، دکتر سوری در گفتگو با بخش خبری ۲۱ شبکه یک سیما افزود: گزارش در ارتباط ابتلای افراد به کرونا پس از تزریق دُز دوم؛ گزارشی ضعیف، ناقص و بر پایه اطلاعات اولیه توصیفی بود که خطا در استنتاج یافته‌ها را به همراه داشت.
او ادامه داد: عزیزانی که این گزارش و نامه از طریقشان پخش شد هم به این باور بودند که توصیفات و مفاد آن نامه باید توسط متخصصان مورد بررسی و تأیید قرار گیرد.
دکتر سوری گفت: ادعایی که در این خصوص درج شده با هیچ واقعیتی همخوانی ندارد، زیرا تا تاریخ ۱۸ تیر ماه؛ واکسیناسیون با واکسن‌های تولید داخلی نداشتیم و فقط واکسن‌های وارداتی تزریق می‌شد.
او تصریح کرد: مدیریت واکسیناسیون در اپیدمیولوژی کرونا نیازمند بازنگری و بازاندیشی است. تا این لحظه پوشش واکسیناسیون جامعه پر خطر ما به حد کافی نرسیده، زیرا ۲۰ الی ۴۰ درصد از افرادی که در این گروه جای می‌گیرند هنوز از گروه هدف (افراد پرخطر) بالای ۵۰ و ۶۰ سال جا بمانیم. باید بر پوشش واکسیناسیون افراد پر خطر و دارای بیماری زمینه‌ای متمرکز شویم.
رئیس کمیته کشوری اپیدمیولوژی کرونا عمده دلیل عدم استقبال افراد بالای ۶۰ سال حاشیه نشین از واکسن کرونا را دوری از محل واکسیناسیون عنوان کرد و افزود: این ما هستیم که باید برای انجام واکسیناسیون به محل افراد پر خطر و بالای ۶۰ سال برویم.
دکتر سوری طرح شهید سلیمانی را یک طرح موفق در راستای کاهش ۸۰ درصد ابتلا به کرونا عنوان کرد و اضافه کرد: مضاف بر این طرح، اقدامی که در سیستان و بلوچستان صورت گرفت هم گامی مهم و مؤثر در راستای کاهش ابتلا به کرونا بود تا جایی که رنگ این استان پهناور با دیگر استان‌های کشور متفاوت شده است.
او گفت: متأسفانه پرداختن به موضوع کرونا هنوز اولویت اول تمام دستگاه‌های کشور نشده است. وزارت بهداشت هیچ کشوری به تنهایی نتوانسته کرونا را مدیریت کند. ضروری است مشارکت جمعی در این مقوله به کار گرفته شود.
دکتر سوری افزود: به غیر از بلوچستان در باقی استان‌ها روند ابتلا و مرگ و میر حاصله از کرونا افزایشی است. زمان تعریف کردن برای اوج پیک پنجم درست نیست؛ زیرا این مهم به رفتار‌های ما بستگی دارد.

او ادامه داد: بحث قرنطینه و اعمال محدودیت هم اگر ابزار‌های لازم برایش فراهم نشود؛ یکی از پر هزینه‌ترین مداخلات ما خواهد بود.
رئیس کمیته کشوری اپیدمیولوژی کرونا گفت: وقتی مشاهده می‌شود که زائران فراوانی در مشهد حضور دارند و هنوز بیش از یک میلیون وسیله نقلیه عازم سفر می‌شوند و تا زمانی که کنترل‌های تردد جاده‌ای به صد درصد نرسد؛ همه اقدامات در راستای کاهش ابتلا به کرونا؛ ما را به درستی به هدف نمی‌رساند. در صورتی که کشور به طور کامل قرنطینه شود روزانه بیش از هفت تریلیون تومان برای کشور هزینه خواهد شد.

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار