کد خبر: ۲۳۸۲۴۶
تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۲:۵۷
مدیر همکاری‌های بین المللی صندوق توسعه ملی بیان کرد؛
مدیر همکاری های بین المللی صندوق توسعه ملی از دستیابی این صندوق به جایگاه 13 جهان در رتبه‌بندی صندوق‌های ثروت ملی دنیا خبر داد و گفت: خوشبختانه امسال صندوق توسعه ملی در شاخص حکمرانی پایداری و تاب آوری بین صندوق‌های ثروت ملی دستاوردی درخشان داشته و جایگاه خود را در رده‌بندی جهانی به رتبه 13 رسانده است.

دستاورد درخشان «صندوق توسعه ملی» در رتبه‌بندی صندوق‌های ثروت ملی دنیا

مدیر همکاری های بین المللی صندوق توسعه ملی گفت: خوشبختانه امسال صندوق توسعه ملی در شاخص حکمرانی پایداری و تاب آوری بین صندوق‌های ثروت ملی دستاوردی درخشان داشته و جایگاه خود را در رده‌بندی جهانی به رتبه 13 رسانده است.

به گزارش روابط عمومی صندوق توسعه ملی، نگین حیدری‌زاده مدیر همکاری‌های بین‌المللی این صندوق اظهار داشت: صندوق توسعه ملی موفق شده است امسال با کسب امتیاز 52 درصدی در شاخص GSR که مخفف شاخص حکمرانی، پایداری و تاب آوری صندوق‌های ثروت ملی در دنیاست جایگاه سیزدهم را در رتبه‌بندی بین صندوق‌های ثروت ملی جهان و جایگاه پنجم را در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا به دست آورد.

مدیر همکاری‌های بین‌المللی صندوق توسعه ملی افزود: این موفقیت با ارتقا 18 درصدی امتیازها نسبت به سال قبل بدست آمده و صندوق توسعه ملی با کسب رتبه 13 در رده بندی سال 2023 توانسته است نسبت به سال 2022 در مجموع گام بلندی در زمینه بهبود مولفه‌های مربوط به شاخص GSR (شاخص حکمرانی، پایداری و تاب‌آوری) بردارد که این نشان دهنده تلاش‌های مستمر صندوق توسعه ملی برای ارتقا کیفیت خدمات رسانی و بهبود مولفه‌های مربوط به این شاخص کیفی است.

نگین حیدری‌زاده تصریح کرد: صندوق‌های ثروت ملی در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا، امسال توانسته‌اند در رده بندی جهانی صندوق‌ها بهبود رتبه چشمگیری داشته باشند و در ارتقاء شاخص‌ها از 32 درصد در سال 2020 به 52 درصد در سال 2023 برسند.

رشد 200 درصدی صندوق توسعه ملی در شاخص GSR

مدیر همکاری‌های بین المللی صندوق توسعه ملی با بیان اینکه که شاخص حکمرانی، پایداری و تاب آوری صندوق‌های ثروت ملی از 100 درصد محاسبه می‌شود؛ تصریح کرد: در واقع این پیشرفت به دلیل عملکرد بهتر صندوق‌های متعلق به کشورهای منطقه از جمله صندوق توسعه ملی ایران در مولفه‌هایی مثل حکمرانی اتفاق افتاده است. در دوره جدید فعالیت این صندوق و با هدایت اعضای محترم هیات عامل و ریاست جناب آقای دکتر مهدی غضنفری، صندوق توسعه ملی در شاخص حکمرانی، پایداری و تاب‌آوری که که 25 مولفه مهم دارد و 10 بند از آن مربوط به مولفه‌های حکمرانی هست توانسته است رشدی 200 درصدی داشته باشد.

مدیر همکاری‌های بین المللی صندوق توسعه ملی گفت: خوشبختانه با ریل‌گذاری جدید و رویکردی شفاف که با ورود دکتر غضنفری از سال 1400 به صندوق توسعه ملی آغاز شد توانستیم با رشدی 200 درصدی به نسبت سال 2021 از 10 مولفه شاخص حکمرانی در 9 مورد امتیاز بسیار عالی کسب کنیم.

حیدری‌زاده افزود: این دستاوردها تاییدی بر تعهد صندوق توسعه ملی به رعایت استانداردهای بین المللی و اصول شفافیت و کارآمدی عملکرد آن است و صندوق توسعه ملی توانسته در این دوره با انتشار منظم و دقیق عملکرد و بارگذاری داده‌ها و اطلاعات مربوط به فعالیت‌ها و طرح‌ها و همچنین تسهیل در دسترسی و تماس افراد با مدیران و کارشناسان به این مهم دست یابد.

انتشار بیانیه سیاست سرمایه‌گذاری پس از 12 سال

مدیر همکاری‌های بین المللی صندوق توسعه ملی ادامه داد: صندوق توانسته است پس از 12 سال در این دوره بیانیه سیاست سرمایه‌گذاری خود را منتشر کند و براساس مفاد این بیانیه اقدام به سرمایه‌گذاری نماید. تمام این دستاوردها در کسب امتیازها و  رسیدن به این رتبه در منطقه و جهان موثر بوده است.

حیدری‌زاده تاکید کرد: با کسب این دستاورد، اکنون صندوق در صدد است تمرکز و تلاش خود را روی شاخص  تاب آوری یا ریسک معطوف کند چون هنوز در بخش تاب آوری و ریسک صندوق می‌تواند عملکردی بهتر و بیشتر داشته باشد. ضمن اینکه در مولفه‌های مربوط به پایداری هم که مربوط به مواردی مثل محیط زیست و عضویت در سازمان‌ها و نهادهای بین المللی است هم تلاش می‌کنیم در سال پیش رو انشالله امتیازهای بهتر و بیشتری کسب کنیم و رتبه بالاتری را نسبت به امسال کسب نماییم.

 

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار