به گزارش تجارت آنلاین و به نقل از فارس ، رنجبر مدیر عامل شرکت کشت و صنعت و کارخانه رب احمر در این زمینه توضیح داد: حمایت بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) از اجرای طرح های کارآفرینی بویژه در زمینه احداث کارخانههای فرآوری محصولات کشاورزی در تامین معیشت خانوارهای روستایی بسیار موثر بوده است.
وی با اشاره به مشارکت بنیاد برکت در راه اندازی کارخانه تولید رب گوجه فرنگی و انار و پوره انواع میوهها در منطقه روستا نشین اطراف قم، گفت: این کارخانه در زمینی به مساحت 100 هزار متر مربع و با تولید سالانه 7800 تن محصول احداث شده است.
رنجبر افزود: البته فعالیت این کارخانه تا قبل از مشارکت بنیاد دچار رکود بود، لیکن بعد از ورود بنیاد به طرح، این کارخانه از این وضعیت خارج شد و با سرعتی دوچندان در پی رسیدن به حداکثر ظرفیت تولید قرار گرفت.
وی گفت: تاکنون 17 هزار متر مربع از مساحت کارخانه به احداث ساختمانهای مختلف، بخشهای تولید، سوله و انبار اختصاص یافته که 7 هزار متر مربع از آن فضای سرپوشیده است.
به گفته وی، این کارخانه در صورت رسیدن به ظرفیت کامل بیش از دویست نفر اشتغال به طور مستقیم و غیر مستقیم را برای بسیاری از روستائیان منطقه ایجاد خواهد کرد و به زراعت کشاورزان رونق خواهد داد.
وی تصریح کرد: احداث این کارخانه فرآوری محصولات کشاورزی خرید بخشی از محصولات کشاورزان روستای خلج آباد قم و دیگر روستا های اطراف را تضمین ساخته و کشاورزان با اطمینان خاطر بیشتری به کار خود ادامه میدهند.
مدیرعامل این کارخانه فراوری محصولات کشاورزی گفت: با توجه به اینکه استان قم در منطقه کویری و کم آب کشور واقع شده و خشکسالیهای سالیان اخیر کشاورزی منطقه را تحت تاثیر قرار داده لذا نبود تقاضا برای محصولات کشاورزی میتواند زراعت روستائیان را در معرض نابودی قرار دهد، به گونهای که ممکن است آنها برای امرار معاش به فعالیتهای خدماتی و غیر تولیدی روی آورده یا به شهرها مهاجرت کنند.
بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی حضرت امام خمینی (ره) در مناطق محروم 31 استان کشور 164 طرح اقتصادی را در دست اجرا دارد که تاکنون برای اجرای آنها بیش از 22 هزار میلیارد ریال مشارکت مالی کرده است.
اجرای این طرح ها بیش از 854 روستا در کشور را با جمعیتی بالغ بر 692 هزار نفر پوشش میدهد و بیش از 125 هزار شغل مستقیم و غیرمستقیم ایجاد میکند.