به گزارش
تجارت آنلاين به نقل از ايسنا، جمشید خواج زاده با اشاره به اینکه پایانه سیراف یکی از واحدهای زیرمجموعه شرکت پالایش فجر جم است گفت: از این پایانه عملیات صادرات میعانات گازی که ارزش بالایی از بعد ارزآوری دارد، انجام می شود.
وی با اشاره به اینکه دریافت، ذخیره سازی، انتقال، اندازه گیری، کنترل کیفی، بارگیری و صادرات میعانات گازی پالایشگاه فجر جم در پایانه سیراف انجام میشود، تصریح کرد: میعانات گازی این پالایشگاه از دو خط 56 کیلومتری وارد مخازن پایانه سیراف میشود و در چهار مخزن که هر یک ظرفیت 250 هزار بشکه را دارند ذخیره سازی صورت میگیرد.
رییس بهره برداری و معاون پایانه بارگیری صادراتی سیراف با بیان اینکه میعانات گازی پس از انجام عملیات کنترل کیفی و آزمایشات لازم از طریق خط لوله وارد دریا میشود، تصریح کرد:سندی به کاپیتان کشتی که محموله را منتقل می کند داده میشود که مشخصات میعانات گازی صادر شده و استاندارد بودن آن را تایید می کند.
خواج زاده در ادامه با بیان اینکه ماهیانه چهار الی پنج محموله کشتی صادراتی بسته به میزان نیاز خریدار از این پایانه صادر میشود، افزود: ظرفیت هر کشتی حدود 30 تا 33 هزار تن است.
وی با اشاره به اینکه تا پیش از تحریمها میزان صادرات بیشتر بود و محمولههای بیشتری از این پایانه منتقل میشد، خاطرنشان کرد:اکنون دو سوم میعانات گازی صادرات و یک سوم به پالایشگاه و پتروشیمیهای بوعلی، لاوان و در صورت لزوم به پالایشگاه بندرعباس ارسال میشود.
رییس بهره برداری و معاون پایانه بارگیری صادراتی سیراف با اشاره به اینکه سالانه 10 میلیون بشکه میعانات گازی صادر میشود مقاصد صادراتی را کشورهای ژاپن، کره جنوبی و امارات عنوان کرد.
وی در پایان به بازسازی پایانه صادراتی سیراف اشاره و تصریح کرد: از سال 1369 تاکنون هیچ گونه سانحهای که منجر به خسارت جانی شود در این پایانه رخ نداده است.