کد خبر: ۹۳۲۰۶
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۸
بوئینگ در بیانیه‌ای گفته است “هیئت مدیره تصمیم گرفت که تغییر رهبری برای بازگرداندن اعتماد به شرکت برای گام برداشتن در جهت بازسازی روابط با ناظران، مشتریان و سهامداران ضروری است.”

بوئینگ در بیانیه‌ای گفته است “هیئت مدیره تصمیم گرفت که تغییر رهبری برای بازگرداندن اعتماد به شرکت برای گام برداشتن در جهت بازسازی روابط با ناظران، مشتریان و سهامداران ضروری است.”

استعفا مدیرعامل بوئینگ

بوئینگ تغییر رهبری و کناره‌گیری دنیس میولنبرگ، مدیر عامل این شرکت را ضروری خوانده است.

شرکت هواپیماسازی بوئینگ اعلام کرده است که دنیس میولنبرگ، مدیر عامل این شرکت کناره‌گیری می‌کند. بوئینگ این استعفا را اقدامی “لازم برای بازگرداندن اعتماد” توصیف کرده است.

دیوید کالهون، رئیس شرکت بویینگ از روز ۱۳ ژانویه ( سه هفته دیگر) هم‌زمان با کنار رفتن آقای میولنبرگ سمت مدیر عاملی این شرکت را هم بر عهده می‌گیرد.

موقعیت آقای میولنبرگ بعد از انتقادها از بویینگ به دلیل واکنش این شرکت به دو سانحه مرگبار هوایی که برای مدل پرفروش مکس ۷۳۷ رخ داد، تضعیف شد و درخواست‌های زیادی برای کناره‌گیری او مطرح شد.

این مدل بوئینگ از ماه مارس سال ۲۰۱۹ زمین‌گیر شده است.

هفته پیش شرکت بوئینگ اعلام کرد که تولید این مدل هواپیما را تا زمانی که ایمنی آن مورد تایید قرار نگیرد، متوقف می‌کند.

بوئینگ در بیانیه‌ای گفته است هیئت مدیره تصمیم گرفت که تغییر رهبری برای بازگرداندن اعتماد به شرکت برای گام برداشتن در جهت بازسازی روابط با ناظران، مشتریان و سهامداران ضروری است.

بوئینگ با رهبری جدید با تعهدی تازه برای شفافیت کامل فعالیت می‌کند از جمله در ارتباط موثر و فعال با اداره هوانوردی فدرال، بقیه ناظران جهانی و مشتریان.

مقام‌های ایمنی پرواز که مسئول تحقیق درباره سوانح مرگبار بوئینگ مکس ۷۳۷ بودند، نقص یک سیستم کنترل اتوماتیک هواپیما را به عنوان دلیل اصلی سقوط هواپیماها در اندونزی و اتیوپی معرفی کردند که در مجموع ۳۴۶ کشته به جا گذاشت.

بوئینگ گفت که سیستم نرم‌افزاری که متکی به یک سنسور است، اطلاعات اشتباه دریافت کرده و با خارج کردن کنترل هواپیما از دست خلبان آن را به سوی زمین هدایت کرده است.

این شرکت گفته است که در حال بازسازی نرم‌افزار و تغییر رویه‌های بازرسی ایمنی پرواز است.

اما نمایندگان کنگره آمریکا که در حال تحقیقدرباره بوئینگ هستند، گفته‌اند که این شرکت قبل از این دو سانحه از غیر قابل اعتماد بودن نرم‌افزارها اطلاع داشته است. آنها بوئینگ را متهم کرده‌اند که به جای ایمنی، سودآوری را در اولویت قرار داده است.

از حدود ده ماه پیش تمام ناوگان بوئینگ ۷۳۷ مکس در جهان زمین‌گیر شده است. این شرکت امیدوار بود که تا پایان سال ۲۰۱۹ این مدل را به خطوط پرواز بازگرداند اما ناظران ایمنی پرواز در آمریکا گفته‌اند که چنین مجوزی را صادر نخواهند کرد.

گردآوری: گروه خبر سیمرغ
seemorgh.com/news
منبع: entekhab.ir

برچسب ها: سقوط هواپیما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار
پرطرفدارترین عناوین