کد خبر: ۱۳۷۲۹
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۲
با تصویب دولت، حواله های ارزی که در دوره تحریم وسیله پرداخت نقدی در مبادلات تجاری با خارج از کشور محسوب می‌شود، مشمول مالیات مقرر در قانون مالیات‌های مستقیم نیست.
به گزارش تجارت آنلاين به نقل از مهر، تصویب یکی از آئین نامه های اجرایی قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار- مصوب ۱۳۹۰- از جمله مصوبات دیشب دولت بود.
 
این آئین نامه با هدف ایجاد تعادل بین قیمت تولید و قیمت فروش و حمایت از تولید کنندگان کوچک و متوسط و فروشندگان کم سرمایه به تصویب رسیده است.
 
هیات وزیران همچنین تعیین نصاب معاملات کوچک، متوسط و بزرگ موضوع قانون برگزاری مناقصات را در این جلسه به تصویب رساند.
 
براساس مصوبه مذکور، نصاب هریک از معاملات کوچک شامل معاملات کمتر از ۱۳۹ میلیون ریال، معاملات متوسط شامل معاملاتی که مبلغ معامله بیشتر از سقف معاملات کوچک بوده و از مبلغ یک میلیارد و ۳۹۰ میلیون ریال تجاوز نکند و معاملات بزرگ شامل معاملاتی که مبلغ برآورد اولیه آنها بیش از یک میلیارد و ۳۹۰ میلیون ریال باشد، تعیین گردید. این مبالغ برای معاملاتی که به صورت مزایده انجام می شوند نیز تسری می یابد.
 
دولت با برقراری مقررات لغو روادید یک طرفه برای دارندگان گذرنامه های سیاسی، خدمت و خاص بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری عراق به شرط عمل متقابل موافقت نمود.
 
با تصویب دولت، حواله های ارزی که در دوره تحریم وسیله پرداخت نقدی در مبادلات تجاری با خارج از کشور محسوب می شود، مشمول مالیات مقرر در قانون مالیات های مستقیم نمی باشد.
 
تعیین تکلیف مالیات ناشی از مابه التفاوت هزینه سوخت به قیمت آزاد و یارانه ای شرکت های برق منطقه ای در سال ۱۳۸۸ از دیگر مصوبات هیات وزیران بود که با هدف رعایت اصل عدالت مالیاتی و شفاف نمودن روابط مالی بین شرکت های برق منطقه ای با سازمان امور مالیاتی به تصویب رسید. براساس این مصوبه، زیان حاصل از شناسایی نرخ آزاد سوخت مصرفی درسال ۱۳۸۸ در شرکت های برق منطقه ای که به قیمت یارانه ای برگشت شده، از درآمد مشمول مالیاتی مشخصه سال ۱۳۸۹ و سالهای بعد از آن مستهلک خواهد شد.

برچسب ها: حواله ، ارزی ، مالیات
نام:
ایمیل:
* نظر: