به گزارش
تجارت آنلاین به نقل از فائو؛ کاهش قیمت لبنیات و گوشت، عامل اصلی کاهش قیمت جهانی
غذا در ماه اکتبر بود، این در حالی است که چشم انداز افزایش تولید اقلام
غذایی نیز مثبت است.
بر اساس گزارش سازمان کشاورزی و خواروبار
سازمان ملل (فائو)، در ماه اکتبر شاخص قیمت 55 نوع ماده غذایی در مقایسه با
ماه گذشته دو دهم درصد کاهش یافت و به 192.3 رسید که کمترین مقدار این
شاخص از اوت 2010 است.
فائو ضمن تاکید بر اینکه، اندازه شاخص جهانی
قیمت غذا در حال تثبیت است، اضافه کرد: قیمت جهانی غذا در شرایطی کاهش
یافته است که چشم انداز افزایش تولید غلات و شیر مثبت است و این به کاهش
تورم در جهان کمک می کند.
فائو، تغییرات قیمت مجموعه ای از اقلام
غذایی را در پنج گروه غذایی اندازه گیری کرده و مقدار شاخص جهانی قیمت غذا
را ماهانه اعلام می کند.
انتهای پیام/