کد خبر: ۱۱۲۹۸۶
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۴

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان گفت: بر اساس نتایج مثبت آزمایشگاهی، تا کنون ۲۴ نفر در گیلان به این بیماری انگلی مبتلا شده‌اند.

ارسلان سالاری مصرف سبزی‌های محلی و فرآورده‌هایی نظیر نمک سبز و زیتون پرورده را که با استفاده از این نوع سبزی‌ها تهیه می‌شود، از علل ابتلا به این بیماری اعلام کرد.

وی بیان کرد: انگل فاسیولا با شست و شوی سبزی‌ها با محلول‌ها و شوینده‌ها از بین نمی‌رود. این انگل در سبزیجات محلی پخته و یا خشک شده در نور آفتاب از بین می‌رود.

سالاری از مردم خواست قبل ازمصرف فرآورده‌های سبزی محلی، آن را در دمای منفی ۱۸ درجه تا ۳ روز نگهداری و بعد مصرف کنند.

او درگیرکردن کبد، خارش و تب را از نشانه‌های فرد مبتلا به فاسیولا اعلام کرد و گفت: بیماری انگلی فاسیولا از انسان به انسان منتقل نمی‌شود.

این بیماری از اواخر اردیبهشت تا پایان خرداد و از مهر تا آبان شیوع می‌یابد.

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار