کد خبر: ۱۰۳۶۶
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۰:۰۰
معاون سازمان دامپزشکی از تلف شدن 120 هزار قطعه مرغ در چهار مرغداری استان قزوین خبر داد و گفت: هیچ ویروسی در نمونه برداری‌ها مشاهده نشده و با توجه به شرایط یکسان مرغداری‌های این استان، خفگی عامل مرگ و میر در این واحدهای پرورشی بوده است.
به گزارش تجارت آنلاين، جمال‌الدین جاویدی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: جمعه هفته گذشته هفدهم بهمن ماه گزارش تلفات غیر عادی در چهار مرغداری استان قزوین به سازمان دامپزشکی ارسال شد که به محض دریافت گزارش به همراه یک تیم به این استان سفر کردیم و همه تدابیر قرنطینه‌ای در این منطقه در شعاع سه و 10 کیلومتری مرغداری های مورد نظر اعمال شد.

وی افزود: سه واحد مرغداری تقریبا با تلفات 100 درصدی مواجه شده بودند و واحد چهارم از 30 هزار قطعه مرغ پرورشی موجود در سالن 6000 قطعه تلفات داشت.

معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی ادامه داد: با توجه به بررسی های انجام شده به این نتیجه رسیدیم که هیچ بیماری وجود نداشته که بتواند در کمتر از چند ساعت تلفات گسترده آن هم به این سرعت داشته باشد و حتی اگر عامل میکروبی و ویروسی ناشناخته‌ای هم بود باید تا آن زمان تقریبا همه استان قزوین را فرا می گرفت.

جاویدی گفت: در این شرایط که هنوز مرغداری چهارم با تلفات 100 درصدی مواجه نشده بود دستور داده شد که پنجره‌های واحد چهارم باز شود و هیتر این مرغداری خاموش شود که بلافاصله پس از این اتفاق، تلفات در واحد چهارم متوقف شد.

وی اظهار کرد: نمونه‌های بسیاری از این چهار واحد مرغداری به موسسه تحقیقات رازی و مرکز ملی تشخیص سازمان دامپزشکی کشور ارسال شد و صبح روز بعد نتیجه آزمایشات انجام شده این بود که "هیچ ویروسی علت تلفات مورد نظر نبوده" و از آن به بعد تلفات در هیچ مرغداری دیگری در استان قزوین گسترش پیدا نکرد.

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار