کد خبر: ۴۶۴۵۹
تاریخ انتشار: ۰۲ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۷:۴۳
محمدرضا نعمت زاده گفت: آنچه ما نیاز داریم سرمایه گذاری با هدف صادرات است که باید برای آن برنامه ریزی و تلاش شود و زمینه صادرات برای کالاهای ساخت داخل را تقویت کنیم.
وزیر صنعت، معدن و تجارت در مراسم گشایش دومین نمایشگاه بین المللی ماشین آلات و صنایع فلزکاری: نیاز اصلی کشور سرمایه گذاری با هدف صادرات استوزیر صنعت، معدن و تجارت در مراسم گشایش دومین نمایشگاه بین المللی تخصصی ماشین ابزار و تجهیزات فلز کاری  تهران موسوم به AMBIran2017  در محل نمایشگاه شهر آفتاب در جمع خبرنگاران، با اشاره به سطح رقابت پذیری کالاها و محصولات ایرانی، افزود: در بسیاری زمینه ها کالاهایی بسیار مرغوب و قابل رقابت در کشور داریم که صادر می شوند، همچنین در برخی دیگر از زمینه ها کیفیت کالاها خوب است، اما حجم تولید آنقدر نیست که صادر شود.
به گفته این مقام مسئول، امروز نیازمند سرمایه گذاری با هدف صادرات هستیم و در این زمینه هنوز باید کارهای بسیاری در کشور انجام شود.
وی برای نمونه با اشاره به صنعت سیمان، خاطرنشان کرد: ظرفیت سازی بسیار مناسبی در این زمینه صورت گرفته، به طوری که 2 سال پیش به بزرگترین صادرکننده این فرآورده در جهان تبدیل شدیم و نظیر چنین کاری در صنعت سرامیک نیز در حال انجام است.
نعمت زاده اظهار داشت: در صنعت فولاد با توجه به ظرفیت سازی انجام شده، سال گذشته پنج میلیون تن محصول صادر شد و انتظار می رود امسال نیز یکی 2 میلیون تن دیگر به این ظرفیت صادراتی افزوده شود.
وی همچنین با اشاره به صنعت پتروشیمی و اقدام های انجام شده در این صنعت، تصریح کرد: امروز نیازمند توسعه سرمایه گذاری با هدف افزایش صادرات هستیم؛ موضوعی که در قراردادهای مشارکت با خارجی ها از جمله صنعت خودروسازی نیز رعایت شده و بخشی از تولیدات با هدف صادرات تولید می شوند و نشان می دهد این محصولات رقابت پذیر هستند.
وزیر صنعت، معدن و تجارت در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نمایشگاه AMBIran2017 خاطرنشان کرد: این نمایشگاه به صورت مشترک با کشورهای صنعتی جهان و با محوریت آلمان و ایتالیا برگزار شده و علاوه بر آنها شرکت هایی از ایران و 16 کشور دیگر حضور دارند.
وی خاطرنشان کرد: در برپایی این نمایشگاه تلاش شده تا ارتباطی بین سازمان ها و شرکت های ایرانی و خارجی متاثر از نتایج برجام برقرار شود که زمینه بسیار خوبی برای توسعه همکاری ها خواهد بود.
نعمت زاده با اشاره به بازدید خود از غرفه ها، ادامه داد: در زمینه توسعه صنعتی، ماشین آلات، ابزار آلات و اتوماسیون حضوری فعال و چشمگیر دیده می شود و مشارکت شرکت های ایرانی، سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران و سازمان فنی و حرفه ای - که در پی ارتقای دانش کارگران است - نشان از یک تعامل بین المللی دارد.
وی یادآوری کرد: سال گذشته این نمایشگاه به صورت مقدماتی برگزار شد و امسال با حضور بیش از 200 شرکت برگزار شده و طبق توافق قرار است به صورت سالیانه تداوم داشته باشد.
این مقام مسوول در خاتمه با تقدیر از حضور پرشور مردم در انتخابات، تاکید کرد: آحاد مردم با حضور در صحنه، علاقه خود را نسبت به آینده کشور و بهبود شرایط نشان دادند.


*در ادامه دکتر ویلفرد شافر مدیر اجرایی انجمن سازندگان ماشین ابزار آلمان (VDW) در نشست خبری دومین نمایشگاه ماشین ابزار و تجهیزات فلز کاری ایران AMB Iran 2017 گفت: صادرات ماشین افزار آلمان به ایران با کاهشی چشمگیر در سال 2015 مواجه شده بود، اما با افزایش تقاضا و همکاری بین شرکت های ایرانی و آلمانی، با رشد 64 درصدی در سال 2016 به 33 میلیون یورو افزایش یافت.
وی ادامه داد: در همین مدت سفارشات شرکت های ایرانی به شرکای اروپایی با افزایش 200 درصدی مواجه شده و فقط در چهار ماه نخست سال 2017 بیش از 400 درصد رشد در همسنجی با پارسال به ثبت رسانید.
شافر خاطرنشان کرد: این انجمن آماده حمایت از اعضای خود برای حضور در ایران است و از گسترش روابط تجاری خود با شرکت های ایرانی استقبال می کند.
به گفته این مقام مسوول آلمانی، این انجمن در حوزه فنی و حرفه ای و ارائه آموزش به نیروی انسانی فعال بوده و در این نمایشگاه نیز غرفه ای به همین منظور برپا کرده است.
وی گفت: موضوع انتقال فناوری با سنجیدن شراط شرکت ها و اطمینانشان از روابط پایدار تجاری میسر می شود؛ مساله ای که در اختیار خود شرکت ها قرار داده شده است.
شافر پیش بینی کرد در چهار روز برگزاری این نمایشگاه دستکم 6 هزار نفر از آن بازدید کنند و افزود: تعداد شرکت کنندگان این نمایشگاه نسبت به سال گذشته تقریبا دو برابر شده و همه شرکت کنندگان سال گذشته، امسال نیز حضور دارند که نمایانگر رضایتشان از نمایشگاه است.
مدیر اجرایی انجمن سازندگان ماشین ابزار آلمان خاطرنشان کرد: هرچند تمرکز این انجمن بر صادرات ماشین ابزار است، اما شاهد حضور صنایع مختلف فلزکاری در این نمایشگاه هستیم و بر این اساس می توان افزایش سرمایه گذاری در این حوزه ها را در آینده انظار رداشت.
دومین نمایشگاه ماشین ابزار و تجهیزات فلز کاری ایران AMB Iran 2017 با حضور 70 شرکت معتبر آلمانی در قالب پاویون رسمی مورد حمایت وزارت اقتصاد دولت فدرال آلمان به همراه بیش از 130 شرکت دیگر از 20 کشور جهان، زمینه مساعد برای مذاکرات تجاری سرمایه گذاری مشترک در زمینه بهبود و ارتقای صنایع ایران و انتقال فناوری روز را فراهم آورده است.

*در ادامه دکتر کرومر از شرکت مسه اشتوتگارت و اتحادیه تولید کنندگان ماشین ابزار امیدوارد که با تداوم این نمایشگاه شاهد افزایش سرمایه گذاری مشترک بین المللی، انتقال فناوری روز جهان و ارتقای سطح تولیدات صنایع ایران باشند.
این نمایشگاه به عنوان مهمترین رخداد صنعتی در دوران پسا تحریم تلقی می شود و برگزار کنندگان آن امیدوارند که بزودی ایران به عنوان قطب منطقه ای این صنعت در خاورمیانه و آسیا شناخته شود.

*در ادامه آقای فادی کدورا مشاور توسعه بازرگانی شرکت نمایشگاههای بین المللی شرکت مسه اشتوتگارت و شرکت نوژن پویان نیز گفت: در مورد شرکای ایرانی ما به 12 شهر صنعتی ایران مراجعه کردیم و با انجمن ها و نهادهای مرتبط نیز ملاقاتهایی را برای حضور در این نمایشگاه داشتیم.

همچنین در 4 روز آینده انتظار داریم هیئت های بزرگ ایران به این نمایشگاه بیایند و ما ملاقاتهایی را با آنها داشته باشیم.

توضیح اینکه نمایشگاه بین المللی ماشین ابزار و صنایع فلزکاری AMBIran2017 در روزهای دوم تا پنجم خردادماه همه روزه از ساعت 10 تا 17 پذیرای بازدیدکنندگان متخصص خواهد بود.


نام:
ایمیل:
* نظر: