کد خبر: ۴۸۷۰
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۰
يك مدير بيمارستان هم قرباني اسيدپاشي شد
هنوز يك ماه و نيم از اسيدپاشي‌هاي زنجيره اي اصفهان نگذشته كه ساعت 21 شنبه شب گذشته دکتر انوری مدیر بیمارستان ضیائیان تهران حین مراجعه به منزل در ونک ، هنگام پیاده شدن از خودرو توسط دو راکب موتورسیکلت مورد اسید پاشی قرار گرفت که از ناحیه دو چشم مصدوم و بلافاصله به بیمارستان فارابی برای اقدامات درمانی منتقل شد.
به گزارش روزنامه تجارت، بر اساس گزارش سایت پلیس، با تشکیل تیم ویژه دستگیری اسیدپاشان در دستور کارپلیس تهران قرار گرفت.دکتر ایرج حریرچی، قائم مقام وزیر و معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ساعتی پس از حادثه به نمایندگی ازوزیر بهداشت با حضور در بیمارستان فارابی از دکتر انوری عیادت و رونددرمان وی را از نزدیک پیگیری کرد.براساس اعلام بیمارستان فارابی، با عمل جراحی که دیشب بر روی چشم دکتر انوری انجام شد، و حال وی مساعد است.

عیادت وزیر بهداشت از مدیر بیمارستان ضیائیان

در همين رابطه وزیر بهداشت، صبح ديروز با حضور در بیمارستان فارابی، از دکتر انوری عیادت و توصیههای لازم را به تیم معالج در خصوص روند درمان وی ارائه کرد.همچنین ساعتی پس از ملاقات وزیر بهداشت، دکتر زالی رییس سازمان نظام پزشکی کشور نیز به ملاقات این قربانی اسیدپاشی آمد و در جریان روند درمان وی قرار گرفت.دکتر محمود جباروند رییس بیمارستان فارابی در خصوص وضعیت جسمانی دکتر انوری مدیر بیمارستان ضیاییان گفت: خوشبختانه با اقدامات انجام شده وضعیت چشم راست با عمل جراحی به خوبی کنترل شده و چشم چپ هم با دارو و اقدامات ساده وضعیت خوبی دارد به طوریکه بینایی دکتر انوری قابل بازگشت است و جای هیچ گونه نگرانی نیست. همچنین دکتر عفتپناه رئیس بیمارستان ضیائیان بااشاره به عمل جراحی دکتر انوری مدیر بیمارستان گفت: عمل جراحی دکتر انوری با موفقیت کامل صورت پذیرفت و حال عمومی وی خوب است.وی گفت: در پی حادثه رخ داده برای مدیر بیمارستان ضیائیان تیم پزشکی مجهزی از سوی وزارت بهداشت مهیا شد و روند درمان وی با نظارت مستقیم دکتر حریرچی، قائم مقام وزیر و معاون کل وزارت بهداشت و دکتر جباروند رییس بیمارستان فارابی صورت گرفت.رییس سازمان نظام پزشکی، پدیده اسیدپاشی یک اقدام هولناک اجتماعی است که علاوه بر اثراتی که بر روی مصدوم و خانوادهاش میگذارد، سبب ایجاد یک اضطراب عمومی در جامعه و بهداشت روان جامعه میشود و به شدت آنرا مخدوش میکند.

افزایش سطح خشونت در جامعه

معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان از افزایش سطح خشونت در جامعه و پدیده شوم اسیدپاشی انتقاد کرد.دکتر محمود گلزاری با اشاره به گسترش خشونت در جامعه کنونی، گفت: سطح خشونت و پرخاشگری در جامعه ما بنا به دلایلی افزایش یافته و این در حالی است که شنبه شب گذشته هم شاهد پدیده زشت اسیدپاشی به صورت یکی از روسای بیمارستانهای تهران بودهایم و او هم به مانند دختران اصفهانی قربانی پدیده زشت اسیدپاشی شد. وي گفت: ما آموزشی درخصوص حل و فصل مشکلات ناشی از بحران ندیدهایم، علاوه بر حل مسائل ناشی از بحران و خشونت، نحوه برخورد با پدیدههای اجتماعی همچون اعتیاد و... را ندیدهایم و اگر قرار باشد علوم انسانی بومی شود، قطعا باید به دانشگاه و دانشآموختگان علوم انسانی توجه شود.

نظر یک وکیل دادگستری

یک حقوقدان و وکیل دادگستری گفت: با توجه به اینکه اثرات جرایمی مانند اسیدپاشی، متوجه جامعه است، مجرمان اینگونه جرایم باید تحت اتهام محاربه از سوی مدعی العموم، تعقیب قضایی شوند.احسان اسکندری در خصوص مواد قانونی جرم اسیدپاشی اظهار داشت: در خصوص این جرم یک ماده واحده وجود دارد که مربوط به ۱۶ اسفند ماه سال ۱۳۳۷ است و در آن تصریح شده که اگر اسید پاشی منجر به قتل شود اعدام دارد. چون این قانون قبل از انقلاب تصویب شده و آن زمان، حکم قصاص در قوانین وجود نداشت، گفته شده اگر منجر به قتل شود، اعدام دارد.این وکیل دادگستری اضافه کرد: در قسمت دیگر این قانون گفته شده که اگر اسیدپاشی منجر به نقص دائم شود شامل مجازاتهای جنایی درجه یک و دو می شود که با قانون مجازات فعلی ما همخوانی ندارد. در این ماده واحده برای شروع جرم اسیدپاشی نیز مجازات دو تا ۵ سال حبس در نظر گرفته شده است.

نظر يك آسيب شناس

همچنين دكترهادي معتمد آسيب شناس دراين رابطه به تجارت گفت:افرادي كه در جامعه به چنين اعمال خشونت باري دست ميزنند از دسته بيماران رواني هستند اما نميشود نام ايشان را در رده بيماران آنتي سوشيال يعني ضد اجتماعي قرار داد . زيرا اين بيماران تحت شرايطي دچار حالت ضد اجتماعي ميشوند . اما بيماراني كه دست به اسيدپاشي ميزنند براي خود قانون دارند و خود عامل اجراي ان هستند و هم دادستاناند و هم قاضي. اين روانشناس ريشه چنين اعمال خشن و جنايت باري را در عدم اجراي مجازاتهاي مناسب ميداند. به اعتقاد وي بايد مجازات اسيدپاشي اعدام باشد. اگر مجرمان با چنين حكميمواجه شوند ميفهمند كه ديگر قانون جاي شوخي و رودربايستي با ايشان را ندارد. به نظر ميرسد اين جنايتكاران در ابتداي امر تنها به فكر انتقام گيري هستند. زيرا در جامعه ما قوانين بازدارنده جدي وجود ندارد.

در حال حاضر نيروي انتظاميبا تشكيل يك تيم تجسس به تعقيب عاملين اين جرم پرداخته است.

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار