کد خبر: ۱۰۸۳۲۸
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۱
برداشت محصول توت فرنگی در مازندران همه ساله از نیمه دوم فروردین ماه آغاز می‌شود و تا پایان خرداد ماه ادامه می‌یابد. طبق آمار جهاد کشاورزی، مازندران با سطح زیر کشت حدود ۲ هزار هکتار، پس از استان کردستان رتبه دوم تولید توت فرنگی را در کشور دارد. به طور متوسط برای برداشت توت فرنگی از هر هکتار بین ۲۰ تا ۲۵ نفر نیروی کار لازم است، توت فرنگی حتما باید به صورت دستی چیده شود و هیچ روش مکانیزه‌ای برای چیدن آن وجود ندارد.
برچسب ها: توت فرنگی ، مازندران
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار