کد خبر: ۲۳۰۹۶۴
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۰
از آیین های شب یلدا شاهنامه خوانی، گرفتن فال حافظ و گوش سپردن به قصه های بزرگان خانواده است. پهن کردن سفره شب چله با تزیینات مخصوص و آماده کردن شیرینی و دسر های خوشمزه یکی دیگر از برنامه های جالب شب یلدا است.

به گزارش همشهری آنلاین، بار هندوانه، دسری جدید و خوشمزه برای شب یلداست که از آب هندوانه و بیسکویت ویفر تهیه می شود. برای تهیه این دسر از بیسکویت ویفری استفاده کنید که طعم دار نباشد.

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۴ ساعت
مجموعاً: ۴ ساعت و ۱۵ دقیقه

بارهای هندوانه دسر ویژه شب یلدا


مواد اولیه :

بیسکویت (ویفر وانیلی (پودر شده) / برای کراست) ۳۰۰ الی ۴۰۰ گرم
آب هندوانه ۵ پیمانه
اسانس لیمو ۱/۲ ق چ
آب لیموترش تازه ۱/۲ پیمانه
شیر شیر ۱/۲ پیمانه
شکر ۱/۴ پیمانه
پودر ژلاتین ۳۰ گرم
کره ۶ ق غ
خامه (فرم گرفته / در صورت تمایل جهت تزیین) ۱ پیمانه

روش تهیه بارهای هندوانه

۱- ابتدا فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم میکنیم
یک ظرف مستطیل شکل (ظرفی که در تصویر مشاهده میکنید ۲۳ در ۳۳ می باشد) را با فویل پوشش می دهیم بطوری که از ۴ طرف ۵ سانت به سمت بیرون باشد (مثل تصویر) و با اسپری روغن یا برس و… کمی چرب میکنیم.

بارهای هندوانه دسر ویژه شب یلدا


۲- کره ذوب شده + ویفر + ۲ ق غ آب باهم مخلوط کرده تا کالا منسجم شود. و در کف ظرف فشره میکنیم و به مدت ۲۰ دقیقه در فرگذاشته تا پخته شود. بعداز پخت اجازه می دهیم تا کاملا سرد شود.

بارهای هندوانه دسر ویژه شب یلدا


۳ – ۲ پیمانه آب هندوانه را کنار بگذارید. ۳ پیمانه دیگر را با آب لیمو + اسانس لیمو + شیر + شکر مخلوط کنید

بارهای هندوانه دسر ویژه شب یلدا


۴ – پودر ژلاتین + ۲ پیمانه آب هندوانه را مخلوط کرده و به روش بن ماری ژلاتین را درآب هندوانه کاملا حل میکنیم تا زمانی که مایع صاف و شفافی داشته باشیم

بارهای هندوانه دسر ویژه شب یلدا


۵- اضافه کردن آب هندوانه با ژلاتین ذوب شده به مواد (از مرحله ۳) کاملا هم بزنید تا ترکیب شوند
و به آرامی روی کراست اماده شده در مرحله ۲ (ترکیب بیسکوییت در قالب) میریزیم و به مدت ۲ ساعت در فریزر یا ۳ الی ۴ ساعت در یخچال قرار می دهیم (یا تا زمانی که کاملا خودشو بگیره)

بارهای هندوانه دسر ویژه شب یلدا

بارهای هندوانه دسر ویژه شب یلدا


۶- بعداز طی زمان ذکر شده دسر ما حاضره میتونید به شکل مربع برش بزنید روی آن را با پودر قند یا خامه و… تزیین کنید.

نکات :

برای گرفتن آب هندوانه میتوانید از دستگاه مخلوط کن استفاده کنید بهتر است بعداز ابگیری از صافی رد شود.

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار